Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ακριβαίνει και άλλο το ταξίδι από και προς Αθήνα με επιπλέον διόδια

Ακριβαίνει και άλλο το ταξίδι από και προς Αθήνα με επιπλέον διόδια


    ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΙΣΘΜΟΣ
    Ακόμη πιο ακριβό θα είναι το ταξίδι από και προς Αθήνα, με αυτοκίνητο, από την Τετάρτη, καθώς θα μπουν μπάρες στα διόδια που ήταν ανοιχτά στην Ελευσίνα, πηγαίνοντας προς Αθήνα, και στον Ισθμό, ερχόμενοι από Αθήνα…

    Ειδικότερα, κατά το ταξίδι προς Αθήνα, τα διόδια στον Ισθμό από τα ξημερώματα της Τετάρτης θα κοστίζουν 1,80 ευρώ, από 3,20 που κοστίζουν σήμερα, όμως θα λειτουργήσουν και τα διόδια στην Ελευσίνα, που μέχρι σήμερα ήταν ανοιχτά, με τιμή 2,10 ευρώ. Σήμερα λοιπόν οι οδηγοί πληρώνουν για διόδια 3,20 ευρώ και από τα ξημερώματα της Τετάρτης θα πληρώνουν αθροιστικά 3,90 ευρώ, δηλαδή 70 λεπτά περισσότερα.
    Οι αντίστοιχες τιμές θα ισχύουν κατά το ταξίδι από Αθήνα προς Κόρινθο.
    Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο τμήμα είναι κομμάτι της Ολυμπίας Οδού, που το εκμεταλλεύεται κοινοπραξία ιδιωτικών εταιρειών.

    Ακριβότερη η μετακίνηση στην Αθήνα με τα νέα διόδια σε Ελευσίνα και Ισθμό

    Τελευταία Ενημέρωση: 04/02/2014
    Νέες επιβαρύνσεις περιμένουν από αύριο τα μεσάνυχτα  τους οδηγούς που κινούνται στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, αφού προστίθενται νέα διόδια και στις δύο κατευθύνσεις των σταθμών της Ελευσίνας και του Ισθμού, ενώ θα λειτουργήσουν και πλευρικοί σταθμοί διοδίων.
    Με βάση τις νέες τιμές τα δίκυκλα θα πληρώνουν 9,30 ευρώ για μία μόνο μετάβαση σε Αθήνα ή Καλαμάτα, χωρίς να χρησιμοποιούν την Αττική Οδό (πλήρωναν 6,5 ευρώ και για το συγκεκριμένο κομμάτι θα πληρώνουν 0,70 ευρώ περισσότερα),τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και με ύψος μέχρι 2,20 μέτρα θα πληρώνουν 16,10 ευρώ, (πλήρωναν 12,60 ευρώ και για το συγκεκριμένο κομμάτι θα πληρώνουν 0,60 ευρώ περισσότερα), τα οχήματα 2-3 αξόνων με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα πληρώνουν 33,80 ευρώ (πλήρωναν 31,90 ευρώ και για το συγκεκριμένο κομμάτι θα πληρώνουν 1,90 ευρώ περισσότερα) και τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, 4 και άνω αξόνων και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα πληρώνουν 47,70 ευρώ (πλήρωναν 45 ευρώ και για το συγκεκριμένο κομμάτι θα πληρώνουν 2,70 ευρώ περισσότερα).
    Χ.Χ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου