Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

για πορτοπαραθυρα οπως στην Πυλο

Mε υπογραφή Άδωνι 380.000€ για το Κ.Υ. Γαργαλιάνων - Σημαντική η συμβολή του Π. Κατσίβελα
                  
Μια ακόμη δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας παίρνει το δρόμο της κτιριακής, ηλεκτρομηχανολογικής και ενεργειακής αναβάθμισης στο Νομό Μεσσηνίας. Πρόκειται για το Κ.Υ Γαργαλιάνων για το οποίο ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπέγραψε μόλις προχθές την Υπουργική απόφαση σκοπιμότητας της κτιριακής αναβάθμισής του συνολικού
προϋπολογισμού 380.000€.

Τις επόμενες ημέρες υποβάλλεται το Τεχνικό Δελτίο και αναμένεται η αξιολόγηση του φακέλου από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σημαντική η συμβολή για την προώθηση ενός πάγιου αιτήματος για την περιοχή του Μεσσήνιου ΥΠΕάρχη Π. Κατσίβελα.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο Διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
«Ένα ακόμη θετικό βήμα στην αναβάθμιση των δομών Α΄ θμιας Φροντίδας Υγείας στο τόπο μας έλαβε χώρα με τη προχθεσινή υπουργική απόφαση έγκρισης σκοπιμότητας της κτιριακής αναβάθμισης του ΚΥ Γαργαλιάνων. Έχω δηλώσει από καιρό ότι μαζί με το Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας συμπατριώτη μας κ.Παναγιώτη Κατσίβελα εργαζόμαστε καθημερινά, μεθοδικά και συντονισμένα προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες υγείας στη Μεσσηνία.
Μετά τις εργασίες κτιριακής αναβάθμισης στα Κέντρα Υγείας Μάνης, Μεσσήνης και Πύλου και την κατασκευή των τριών νέων Περιφερειακών Ιατρείων στο Πεταλίδι, στη Μεθώνη και στο Βλαχόπουλο το αμέσως επόμενο διάστημα, σειρά τώρα παίρνει το ΚΥ Γαργαλιάνων.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για την στενή συνεργασία που έχουμε και την μεγάλη τους αρωγή στην ωρίμανση των ανωτέρω προτάσεων.
Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι μόνο με όρους συνεργασίας, συνέργειας και συμπόρευσης μπορούμε να αισιοδοξούμε, μπορούμε να ελπίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου