Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Και έργα του ΕΣΠΑ έχει πάρει ο Αργυράκης


espa

Νέες αναταραχές στο σύστημα Τατούλη προέκυψαν με την επιλογή του Γιάννη Αργυράκη στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και αυτό γιατί στο φως της δημοσιότητας ήρθαν αυτές τις μέρες οι εργολαβικές δραστηριότητες του Αργυράκη.   
Δημοσιοποιήθηκαν δημοτικά έργα που έχει αναλάβει να κατασκευάσει μετά από διαγωνισμό στο δήμο Πύλου Νέστωρος (σύμβαση για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας σε Μεταμόρφωση, Μανιάκι, Μαργέλι και Παπαφλέσσα προϋπολογισμού 565.000 ευρώ) και στο δήμο Μεσσήνης (αναβάθμιση των  παιδικών χαρών, έργο προϋπολογισμού 184.100 ευρώ).
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο όλο και καινούργια στοιχεία προκύπτουν. 
Στο δήμο Μεσσήνης ο  σημερινός Αντιπεριφερειάρχης έχει πάρει και έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ το οποίο ΕΣΠΑ διαχειρίζεται ως γνωστόν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το έργο υλοποιεί ο δήμος Μεσσήνης.
 Πρόκειται  για την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του τοπικό διαμερίσματος Μηλιωτίου, προϋπολογισμού 544.000 ευρώ.
Μπορεί όλα αυτά να είναι νόμιμα και να μη μπαίνει θέμα ασυμβίβαστου. Υπάρχει, όμως, ένα ηθικό και πολιτικό θέμα και σε αυτό και μόνο αυτό στεκόμαστε. 
Έχει περάσει η αντίληψη στη βάση του Πελοποννησιακού λαού ότι ορισμένα  έργα ΕΣΠΑ για τα οποία υπερηφανεύεται ο Τατούλης, υλοποιούνται από ένα στενό περιβάλλον, κάποιοι το ονόμασαν «οικογενειοκρατία», ο ίδιος, όμως,  ο Περιφερειάρχης, προχθές σε αθηναϊκό κανάλι, το διέψευσε δηλώνοντας ότι είναι «συκοφαντίες» των πολιτικών του αντιπάλων.
Έρχεται τώρα στο φως και η περίπτωση του Αργυράκη και άντε να πείσεις και μάλιστα προεκλογικά ότι δεν υπάρχει ηθικό και πολιτικό ζήτημα.
Ο λαός μας λέει και σωστά ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι έντιμη πρέπει να το δείχνει κιόλας…..
Β.Μ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου