Τετάρτη 25 Απριλίου 2012


EAΣ Μεσσηνίας
ImageΈκτακτο Δ.Σ. για το πόρισμα ελέγχου την Παρασκευή

Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη 1.00 μετά το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Θουρίας.
Μοναδικό θέμα συζήτησης θα είναι η «Ενημέρωση ως προς την έκθεση ελέγχου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - Οικονομική Επιθεώρηση Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας που έχει αποσταλεί στην ΕΑΣ».

 
Το έκτακτο συμβούλιο συγκλήθηκε μετά από επιστολή που έστειλαν την περασμένη εβδομάδα στον πρόεδρο της ΕΑΣ Μεσσηνίας, Βασίλη Κοζομπόλη, πέντε σύμβουλοι του Δ.Σ. της οργάνωσης, οι οποίοι ζητούσαν τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να ενημερωθούν για την έκθεση ελέγχου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που αφορά στην ΕΑΣ.
Πρόκειται για τους Μιχάλη Αντωνόπουλο, Αριστείδη Γιαννακόπουλο, Γιώργο Καμαρινό, Κωνσταντίνο Μαντζούνη και Παναγιώτη Παγάνη, οι οποίοι στην επιστολή σημείωναν: «Κύριε πρόεδρε, αιτούμεθα τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 24/4/2012 και ώρα 19.00 στα γραφεία του εργοστασίου Θουρίας, για ενημέρωση ως προς την έκθεση ελέγχου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Οικονομική Επιθεώρηση Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας που έχει αποσταλεί στην ΕΑΣ».
Τελικά, το συμβούλιο αποφασίστηκε για την Παρασκευή 27 του μήνα.
Μ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου