Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Σε εξέλιξη οι εργασίες για την αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Καλλιθέα Πυλιας

Σε εξέλιξη οι εργασίες για την αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Καλλιθέας 08/01/2014
kafantaris31Με τα­χείς ρυθ­μούς προ­χω­ρά η υ­λο­ποί­η­ση του έρ­γου «Αν­τι­κα­τά­στα­ση ε­σω­τε­ρι­κού δι­κτύ­ου Ύ­δρευ­σης της το­πι­κής κοι­νό­τη­τας Καλ­λι­θέ­ας», έ­να έρ­γο με προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό 1.053.639,92€, το ο­ποί­ο εν­τά­χθη­κε στο Ε­ΣΠΑ με φο­ρέ­α δι­α­χεί­ρι­σης του έρ­γου τη ΔΕΥ­Α Πύ­λου και υ­λο­ποι­εί­ται με προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη Σύμ­βα­ση με το Δή­μο Πύ­λου-Νέ­στο­ρος.
Ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, Δη­μή­τρης Κα­φαν­τά­ρης, συ­νο­δευ­ό­με­νος α­πό κλι­μά­κιο μη­χα­νι­κών του Δή­μου και το πρό­ε­δρο της Τ.Κ Καλ­λι­θέ­ας, πραγ­μα­το­ποί­η­σαν ε­πί­σκε­ψη στο χώ­ρο των ερ­γα­σι­ών προ­κει­μέ­νου να ε­νη­με­ρω­θούν για την πο­ρεί­α του έρ­γου. Ο α­νά­δο­χος του έρ­γου τους πα­ρου­σί­α­σε τις ή­δη ε­κτε­λε­σμέ­νες ερ­γα­σί­ες και τους ε­νη­μέ­ρω­σε για το χρο­νο­δι­ά­γραμ­μα υ­λο­ποί­η­σης των ε­περ­χό­με­νων.
Ό­σον α­φο­ρά το έρ­γο, γί­νε­ται αν­τι­κα­τά­στα­ση του πα­λαι­ού και φθαρ­μέ­νου α­γω­γού του δι­κτύ­ου ύ­δρευ­σης, με νέ­ου τύ­που α­γω­γό α­πό πο­λυ­αι­θυ­λέ­νιο με σκο­πό τη μεί­ω­ση των δι­αρ­ρο­ών και την ε­ξοι­κο­νό­μη­ση του νε­ρού, στο­χεύ­ον­τας κυ­ρί­ως στη δι­α­σφά­λι­ση της υ­γεί­ας των πο­λι­τών.
Ο Δή­μαρ­χος εί­ναι ι­δι­αί­τε­ρα ι­κα­νο­ποι­η­μέ­νος α­πό την ε­ξέ­λι­ξη του έρ­γου, κα­θώς υ­λο­ποι­εί­ται εν­τός χρο­νο­δι­α­γραμ­μά­των που έ­χουν προσ­δι­ο­ρι­στεί α­πό τη Σύμ­βα­ση. και η ο­λο­κλή­ρω­σή του δι­α­φαί­νε­ται εν­τός δέ­κα μη­νών.  Ό­πως ο ί­διος δή­λω­σε η Δη­μο­τι­κή Αρ­χή τη­ρεί για μια α­κό­μη φο­ρά της δε­σμεύ­σεις της.
Ο πρό­ε­δρος της το­πι­κής κοι­νό­τη­τας Καλ­λι­θέ­ας, κ. Γ. Ζόμ­πο­λας, δή­λω­σε ι­κα­νο­ποι­η­μέ­νος και χα­ρού­με­νος δι­ό­τι έ­να χρό­νιο αί­τη­μα των κα­τοί­κων, που α­φο­ρά στην αλ­λα­γή του δι­κτύ­ου ύ­δρευ­σης, γί­νε­ται πρά­ξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου