Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

χρίσματα τελος

Το ΠΑΣΟΚ δεν δίνει χρίσματα Γράφτηκε από τον 
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
"Οι εποχές που δίνονταν χρίσματα, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να πάρουν τις πρωτοβουλίες". Αυτό υποστήριξε ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Χριστόπουλος.
Κι έδωσε χθες το βράδυ, το έναυσμα για την έναρξη της συζήτησης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κατά την κοπή της πίτας της οργάνωσης.
Ο Γ. Χριστόπουλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα μετέχει στις διεργασίες, θα κάνει τις προτάσεις του για την Αυτοδιοίκηση, αλλά χωρίς ηγεμονισμό. Ενημέρωσε ότι θα συγκροτηθεί επιτροπή που θα ασχοληθεί με τα ζητήματα της Μεσσηνίας και θα παρουσιάσει προτάσεις για την ανάπτυξη του νομού, οι οποίες και θα συζητηθούν με υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες. Ο γραμματέας υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ διαφώνησε με τις ευκαιριακές αλλαγές που επιχείρησε ο υπουργός Εσωτερικών στο εκλογικό σύστημα της Αυτοδιοίκησης και στο χωροταξικό του "Καλλικράτη".
Χαιρετισμούς απηύθυναν τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Διονύσης Αλευράς και Γιώργος Κατσούλης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Θόδωρος Μπρεδήμας, οι οποίοι δήλωσαν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι παρόν στην κεντρική πολιτική σκηνή και σε τοπικό - αυτοδιοικητικό επίπεδο.
 ΜΕΣΩ FORUM ΟΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ Η ΝΔ…
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ - ΖΩΝΤΑΝΤΟΥ
Για να δείτε που κατάντησε η άλλοτε μεγάλη δεξιά παράταξη. Τι σκαρφίστηκαν οι συνεργάτες του Σαμαρά; Δεν θα δώσουν χρίσματα σε δημάρχους και Περιφερειάρχες ως κόμμα αλλά θα δημιουργήσουν ένα forum το οποίο θα ανακοινώνει τις στηρίξεις σε γαλάζιους υποψήφιους. Γελάει όλος ο κόσμος...
μαζί τους. 

Μεγάλη ξεφτίλα για την ιστορία της γαλάζιας παράταξης. 

Δεν τολμούν να βγουν και να στηρίξουν ανοιχτά διότι η πανωλεθρία που έρχεται θα είναι μεγάλη. 

Ελλάς, Ελλάς Αντώνης Σαμαράς. 

Τα διέλυσε όλα!

http://www.dimotikosafari.blogspot.gr/2014/01/forum.html Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kommata/item/32531-pasok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου