Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Πύλου – Νέστορος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων...

  Η έκθεση στην Πύλο εγκαινιάζεται το Σάββατο, 11 Αυγούστου στις 8 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Η “Κεραμέων   ίχνη” δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2011 και αποτελείται από κεραμίστες που   ζουν ή/και εργάζονται στην Πάτρα. Αποτελείται από τους: Βασίλη Αναστασόπουλο, Χαρούλα Κοροπούλη, Μαριλένα Λιβιεράτου, Βασίλη Παπαϊωάννου, Ηλία Χριστόπουλο.

: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Πύλου – Νέστορος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων: α) για τα εγκαίνια του Καποδιστριακού Σχολείου στην Τ.Κ. Μεθώνης, β) για τα εγκαίνια του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου, που βρίσκεται εντός του Κάστρου της Πύλου και γ) για τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικής κεραμικής της κας Βούλας Γουνελά, στο Κάστρο της Πύλου, με έγκριση δαπανών και ψήφιση – διάθεσης πίστωσης, κατόπιν του με αριθ. πρωτ. 9949/18-07-2018 εγγράφου, από την Δ/νση Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πύλου – Νέστορος.(3,348,00 ευρώ) (Εισηγητής, ο κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος).





Έκθεση εικαστικής κεραμικής της Βούλας Γουνελά διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και η ομάδα «Κεραμέων Ίχνη», σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Μάνης. Η έκθεση φιλοξενείται στον αρχαιολογικό χώρο του οχυρού συγκροτήματος των Τρουπάκηδων – Μούρτζινων, στην παλιά Καρδαμύλη, μέχρι τις 21 Ιουλίου 2018 και στο Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο Νιόκαστρο Πύλου, από τις 11 Αυγούστου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018.
Ωράριο λειτουργίας: 08.00 έως 20.00, εκτός Δευτέρας.
http://www.kalamata.gr/enimerosi/nea/14697-ekthesh-eikastikhs-keramikhs-boulas-gounela.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου