Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

 

ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ "ΔΙΑΣΩΣΗΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Πρόκειται για Σχέδιο Διάσωσης των Ευρωπαϊκών Τραπεζών, με δάνειο που πληρώνουν Έλληνες!by ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ on Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011 στις 4:16 μ.μ.






Η ΑΠΑΤΗ...

Απάτη είναι το δήθεν πακέτο "διάσωσης της Ελλάδας, παλαιό και νέο, αφού στην ουσία πρόκειται για Ευρωπαϊκή Επιχορήγηση των Ευρωπαίων Τραπεζιτών, με δάνειο και επιτόκιο που θα πληρώσουν τελικά όχι οι Ευρωπαίοι ή οι Κυβερνήσεις τους, αλλά ο Ελληνικός Λαός! Πώς; Με ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας και μείωση των κρατικών δαπανών, μέσω περικοπών και απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, περικοπών θεμελιωδών κοινωνικών επιδομάτων ευπαθών ομάδων και με νέα βαριά φορολογία!..

Οι Ευρωπαίοι δηλαδή μας χορηγούν δάνεια με τοκογλυφικούς όρους, όχι για να μας σώσουν, αλλά για να σώσουν τις Τράπεζές τους και τα υπερκέρδη τους, καθώς οι Τράπεζες είναι τα αληθινά αφεντικά τους!



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ποια ειναι όμως η αλήθεια για την οικονομία μας;


Το χρέος της Ελλάδας δεν είναι διαχειρήσιμο! Δεν βγαίνει! Και δεν βγαίνει γιατί το μεγαλύτερο μέρος του είναι παράνομο (μίζες, φουσκωμένα έξοδα και προμήθειες, δαπάνες ή εξοπλισμοί), αλλά και απεχθές (δεν εγινε εν γνώση του ελληνικού λαού, αλλά εν κρυπτώ και σε βλάβη της χώρας και των φορολογουμένων)! Απαιτείται περικοπή του! Αναδιάρθωση και κούρεμά του, που όμως θα επιφέρει μεγάλες ζημιές ή απώλειες κερδών σε όποια Τράπεζα κατέχει μαζικά Ελληνικά Ομόλογα, όπως οι Γερμανικές!

Πρέπει λοιπόν να αγοραστεί χρόνος και να γίνει ελεγχόμενη η κατάσταση για να αποφευχθούν οι ζημιές των Τραπεζιτών...






ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1


Το Μνημόνιο 1, στόχευε στο να αποκατασταθεί η "εμπιστοσύνη" των αγορών, ώστε οι Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες να ξεφορτωθούν τα Ελληνικά Ομόλογα, πράγμα όμως που δεν έγινε σε μεγάλο βαθμό, λόγω του πολέμου που γίνεται από την άλλη πλευρά, από τους κατόχους δηλαδή Ασφαλίστρων Ελληνικών Ομολόγων έναντι Χρεοκοπίας (CDS)!




CDS


Οι κάτοχοι CDS, εάν χρεοκοπήσει δια αναδιάρθρωσης ή κουρέματος των Ομολόγων της η Ελλάδα, θα εισπράξουν δις αποζημιώσεων, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς είναι στυγνοί κερδοσκόποι, που δεν διαθέτουν καν Ελληνικά Ομόλογα! Θα έχουν δηλαδή τεράστια κέρδη!




ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Επειδή δεν επετεύθη όμως ο προηγούμενος στόχος και τα χρήματα της Ελλάδας δεν επαρκούν λόγω της τρομακτικής ύφεσης που προκάλεσε όπως αναμενόταν το Μνημόνιο 1, προχωρούν τώρα σε Μνημόνιο 2, με σκοπό την εκποίηση της Εθνικής μας Περιουσίας ώστε να βρεθούν 50 δις τουλάχιστον (από τον Μάρτιο αυτό!) όχι για την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία της, αλλά για να τα χρησιμοποιήσει η Ελλάδα ώστε να επαναγοράσει τα ίδια τα Ομόλογά της στη δευτερογενή αγορά, σε μαχηλότερη δηλαδή τιμή από εκείνη θα έπρεπε να τα αποπληρώσει κατά τη λήξη τους..



Αυτό βέβαια είναι το δόλωμα... Διότι στην πραγματικότητα σπρώχνουν την Ελλάδα να ξαναγοράσει τα Ομόλογά της από τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες που τα κατέχουν, ώστε να μη ζημιωθούν εκείνες, εάν η Ελλάδα χρεοκοπήσει και επίσημα! Όπως θα γίνει σε επόμενο στάδιο, όταν πια θα έχουν ταχτοποιηθεί οι Ευρωπαίοι και θα μας εγκαταλείψουν σταματώντας τις δόσεις...



Δηλαδή, η Ελλάδα θα ξεπουλήσει για 50 δις (πολύ λιγότερα θα είναι εν τέλει τα έσοδα) δημόσια περιουσία άνω των 300 δις, χωρίς και πάλι να ξεχρεώσει τα 350 δις που "χρωστά", για να ξεφορτωθούν οι Γερμανικές Τράπεζες τα Ελληνικά Ομόλογα!!! Πράγμα το οποίο είναι τεράστιο σκάνδαλο!




ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2


Και επειδή δεν φτάνουν τα 50 δις (που δεν θα μαζευτούν), χορηγείται νέο λεόντειο Μνημόνιο-Δάνειο στην Ελλάδα, ώστε "να αρπαχθεί και η στάχτη από τη φωτιά" στο τέλος και να αναληφθεί η διακυβέρνηση της χώρας από τους ξένους, μέχρι την τελική διαρπαγή και καταστροφή της...


Άλλωστε τα άγρια θηρία αφήνουν ελάχιστα απομεινάρια από το θήραμά τους όταν το πιάσουν στα νύχια τους...

Έτσι συνολικά με το Μνημόνιο 2, η Ελλάδα θα δώσει και άλλα λεφτά στους ξένους, εκποιώντας όπως είδαμε ζωτική δημόσια περιουσία, περικόπτοντας εκ νέου μισθούς, επιδόματα και συντάξεις, απολύοντας δημοσίους υπαλλήλους, κόβοντας θεμελιώδη κοινωνικά επιδόματα, προχωρώντας σε νέα βαριά φορολογία, προκειμένου να εξασφαλιστούν και τα τοκογλυφικά δάνεια των δανειστών μας και να εκποιηθεί όπως όπως και όσο όσο η εθνική μας περιουσία, ώστε να ξεφορτωθούν οι Τράπεζές τους τα Ελληνικά Ομόλογα!






ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ...


Με απλά λόγια, η Ελλάδα άφησε να μπει στο αίμα της ξένος φονικός ιός, υπογράφοντας προκαταβολική συμφωνία μαζί του να μην αφήσει να ενεργοποιηθούν τα λευκά αιμοσφαιριά της και να τον εξοντώσουν!


Το τελικό δε αποτέλεσμα...θάνατος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου