Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

TATOYLHS SYNERGASIA DHMARXOI

ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ
"Καρικατούρες" ... είδε στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, ένας υπάλληλος της Π.Ε. Μεσσηνίας
8/02

Εν μέσω διαμαρτυρίας υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, έκοψαν πριν από λίγο την πίτα τους, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας οι υπάλληλοι της, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη , του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχου κ. Νικολάκου, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλευρά και των Δημάρχων Καλαμάτας Π. Νίκα, Μεσσήνης Σ. Αναστασόπουλου, Δ. Μάνης Δ. Γιαννημάρα.



«ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ»



Τις ευχές που ακολούθησαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, διέκοψε ένα υπάλληλος - Γεωπόνος της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας , ο οποίος αγανακτισμένος αποκάλεσε «καρικατούρες» τους παρευρισκόμενους, αφού όπως είπε «ούτε υγεία ούτε ευτυχία μπορούμε να έχουμε εδώ που μας έχετε φτάσει». Για να συμπληρώσει προτρέποντας όλους τους παρευρισκόμενους να φύγουν αν έχουν λίγη ανθρωπιά.



«ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΟ 2012 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ»



Ο σεβασμιότατος συνέχισε με τις ευχές, λέγοντας ότι θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας και να μην έχουμε τα ξεσπάσματα που μόλις ακούστηκαν. «Είναι καθοριστικό στις δύσκολες μέρες που ζούμε για το μέλλον τόσο των παιδιών όσο και των εγγονιών μας να είμαστε ενωμένοι και να μην φτάσουμε σε κατάσταση απογοήτευσης». Για να κλείσει τονίζοντας ότι «Επιμένω να εύχομαι το 2012 να είναι γεμάτο υγεία και ευτυχία»



«ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ»



Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης ο οποίος τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες και την αγωνία των ανθρώπων για επιβίωση. «Όλοι όμως έχουμε μερίδιο το κατάντημα της χώρας, άλλος λιγότερο άλλοι περισσότερο. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν , για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να βγει η χώρα μας από αυτήν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, έχουμε όμως στήριγμα μας την παράδοση των πατεράδων μας. Αυτοί δεν στάθηκαν στην ανάγνωση του όποιου προβλήματος αλλά προσπάθησαν να βρουν λύση» τόνισε ο κ. Τατούλης.



Απαντώντας ο Περιφερειάρχης στην παρέμβαση του διαμαρτυρόμενου υπαλλήλου είπε ότι καρικατούρα είναι αυτός που δειλιάζει να δει την πραγματικότητα, που δεν καταλαβαίνει τον πραγματικό του ρόλο. Για να συνεχίσει απευθυνόμενος προς τους υπαλλήλους ότι είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος με την προσφορά θυσίας, όπως είπε χαρακτηριστικά, και δεν φυγομάχησαν στο καθήκον τους, γνωρίζοντας τον δύσκολο αγώνα που δίνουν για επιβίωση, τοποθετώντας την περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας σε υψηλό επίπεδο, όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών.



Κλείνοντας, ο κ. Τατούλης, τόνισε: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα εγχώριο ή εξωτερικό αυτόκλητο εθελοντή να μας σώσει πληγώνοντας την υπερηφάνεια μας. Οι πολίτες αυτής της χώρας είναι η δύναμή της, δεν περισσεύει κανένας, χρειαζόμαστε πολύ προσπάθεια, εργασία και αυτονόητη συνένωση δυνάμεων».



ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ



Προηγουμένως ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης είχε κοινή σύσκεψη με όλους τους Δημάρχους της Μεσσηνίας, στην οποία εξετάστηκε η πορεία των μεγάλων έργων υποδομής του καθενός χωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου