Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Οξυμένα τα πνεύματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο


Οξυμένα τα πνεύματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο
7 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012

Οι αντιπαραθέσεις του περιφερειακού συμβούλου κ.Πετράκου με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Τατούλη όσο περνάει ο καιρός γίνονται πιο οξείς και σε κάθε συμβούλιο επαναλαμβάνονται δριμύτερες.
Στη σημερινή συνεδρίαση ο κ.Τατούλης απεκάλυψε την….ανταρσία Πετράκου που παρακρατά κλειδιά γραφείου στην πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας καίτοι του έχει ζητηθεί από τον Περιφερειάρχη να τα παραδώσει.
Χωρίς να εισερχόμεθα στο ορθόν ή όχι της χορήγησης γραφείων στις μειοψηφίες , αντιδεοντολογική και άξια σχολιασμού κρίνεται η πράξις αυθαιρεσίας του κ.Πετράκου προς τις αποφάσεις της Διοίκησης παρακαρατώντας ετσιθελικά το συγκεκριμένο χώρο.
Σωστό θα ήταν να έχουν χώρο οι μειοψηφίες προκειμένου να οργανώνονται καλύτερα και να μπορούν να αποδώσουν στο έργο που τους ανέθεσε ο λαός της Πελοποννήσου , αλλά άκομψη και κατακριτέα η …αυτοδικία Πετράκου!
Επίσης λόγω αυτής της διαφωνίας , ακούστηκαν λόγια όπως ανόητε , σοβαρέψου ρε, είσαι μικρός και άθλιος καθώς και άλλες έντονες αψιμαχίες !
Εκείνο που αναδείχθηκε από τον κ.Τατούλη για μία ακόμη φορά, είναι η…εικονική απόσπαση Πετράκου στη βουλευτή κα.Αμανατίδου και από την πλευρά του κ.Πετράκου υποννοούμενα περί υπηρέτησης συμβάσεων κλεπτοκρατίας όπως της Siemens.
Το …ωραίο όμως ειπώθηκε στο τέλος από τον κ.Τατούλη και αποτυπώνει το βαρύ κλίμα που επικρατεί πλέον στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Είπε λοιπόν:«οι αντοχές των ανθρώπων είναι λίγες, όσο λίγοι είναι και οι ίδιοι» !!
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου