Σάββατο 28 Απριλίου 2012


ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΡΥΑΚΙ, ΤΣΟΥΝΑΜΙ

Π.Καμμένος: «Να τιμωρηθούν οι ένοχοι»

22:20 27/04
  • Με μεγάλη καθυστέρηση η επίσκεψη Καμμένου στην Καλαμάτα


  • Συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης και το Επιμελητήριο


  • Κάλεσε σε αντίσταση παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας


  • Η μετανάστευση των Ελλήνων, αργός θάνατος για την πατρίδα μας


  • Όλες μας οι δυνάμεις για αναστροφή των συμβάσεων υποταγής


  • Να τιμωρηθούν οι ένοχοι



Με παραπάνω από 2,5 ώρες καθυστέρηση, έφθασε απόψε νωρίς το βράδυ στην Καλαμάτα το…πουλμανάκι των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», με τον Πάνο Καμμένο να περιοδεύει  στις πρωτεύουσες της Πελοποννήσου.

Στην Καλαμάτα, έφθασε ερχόμενος από τον Πύργο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος τον καλωσόρισε και του δώρισε αντίγραφο της «Προειδοποίησις εις τας Ευρωπαϊκάς Αυλάς» και Μεσσηνιακά προϊόντα.

Ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», εξήγησε ότι ηγείται ενός κινήματος πολιτών, που προέρχονται απ’ όλες τις παρατάξεις, αλλά με τις ίδιες αξίες και κοινό αγώνα.

«Η μεγαλύτερη προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε είναι η ενότητα. Και Ενότητα είναι να αντισταθούμε στις προσπάθειες η χώρα να παραδώσει την  εθνική της κυριαρχία», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μετανάστευση νέων Ελλήνων.

Η μετανάστευση όπως είπε έχει φτάσει σε οριακό σημείο για τη χώρα μας, τη χαρακτήρισε αιμορραγία και αργό θάνατο, συμπληρώνοντας ότι με αυτή έχει πονέσει και η Μεσσηνία, «πληρώνοντας μεγάλος κόστος», όπως συμπλήρωσε.

ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

«Τα αποφύγαμε πολλά χρόνια», είπε αμέσως μετά, «και βλέπουμε τώρα νέα παιδιά να φεύγουν από την πατρίδα τους, ελπίζοντας σε μια καλύτερη προοπτική. Πρέπει να φύγει η ξένη κατοχή που έχει έρθει στη χώρα μας. Θα παλέψουμε για να αναστρέψουμε τις 2 συμβάσεις υποταγής της χώρας μας, το Μνημόνιο 1 και το Μνημόνιο 2.  Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να αναστρέψουμε όλο αυτό που γίνεται. Πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας εδώ», παρατήρησε ο κ. Καμμένος.

Ακολούθως, μίλησε για διαφθορά των θεσμών και για δυσφήμιση της χώρας μας και υπογράμμισε με έντονο λόγο πως πρέπει να υπάρξει τιμωρία των ενόχων.

«Η Καλαμάτα γέννησε πατριώτες και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι πάντα δίπλα της» έκλεισε τη σύντομη τοποθέτησή του στο Δημαρχείο της Καλαμάτας.


ΔΗΛΩΣΗ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων ο κ. Καμμένος δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πορεία μας που ξεκίνησε από τον Έβρο και θα καταλήξει στην Γαύδο και στο Καστελόριζο βρισκόμαστε σήμερα στην πόλη της Καλαμάτας, στη Μεσσηνία.

Στη Μεσσηνία που κρατά ψηλά το εθνικό φρόνιμα, αρχές και αξίες. Αρχές και άξιες που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρεσβεύουν, αρχές και αξίες για τη συμμετοχή στον αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας, σε μια εποχή  που όλα ρυθμίζονται από το μνημόνιο, από τους δανειστές από τους τραπεζίτες.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να στείλουμε το μήνυμα ότι οι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχθούμε ποτέ να υποκύψουμε  σε εντολές και σε διαταγές που οδηγούν στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για την εθνικοί κυριαρχία της χώρας, δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για την ελευθερία των Ελλήνων. Χρειάζεται σκληρή δουλεία, χρειάζεται αλλαγή του κράτους μας, αλλά για να γίνει αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας οι Έλληνες είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια τα οποία δημιουργήσαμε πολλές φορές μόνοι μας αλλά και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε η νέα τάξη πραγμάτων. 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσχωρούμε σ΄αυτήν την πορεία μεγαλώνοντας και γίνονται από ένα ρυάκι, ένα τσουνάμι, το οποίο οδηγεί στην ανατροπή της μεταπολίτευσης. Μιας μεταπολίτευσης που έχει οδηγήσει να έχουμε μια συγκυβέρνηση κομμάτων που πρέσβευαν άλλες αρχές πριν μερικά χρόνια όταν ιδρύθηκαν, ενώ  σήμερα εκτελούν πιστά τις εντολές τις Τρόικας. Εμείς εκτελούμε τις εντολές του Ελληνικού λαού και θα συνεχίσουμε να τις εκτελούμε.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους υποψηφίους μας , τους υποψηφίους των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον νομό Μεσσηνίας για τον αγώνα τον οποίο κάνουν, και δίνω την διαβεβαίωση ότι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Μεσσηνία η Καλαμάτα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου