Δευτέρα 30 Απριλίου 2012


ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "CATASTROIKA"

«Η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα και εδώ εντέλλεται να πεθάνει…»

14:46 30/04
Οι δημιουργοί του «Debtocracy» ενός ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκατομμύρια άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή: «CATASTROIKA». Μια τουλάχιστον ενδιαφέρουσα εκδοχή – ερμηνεία του «τρίτου (οικονομικού) παγκοσμίου πολέμου». Πραγματεύεται τον «πόλεμο των μηχανισμών της αγοράς με τις δημοκρατίες», ένα «πείραμα» που έχει την επιστημονική του τεκμηρίωση σε ένα «οικονομικό νεοφιλελεύθερο πανεπιστημιακό εργαστήριο» των Η.Π.Α. (στο Σικάγο), που «οραματίζεται το τέλος της Ιστορίας». 

  
Ένα «πείραμα ολοκληρωτικής εκποίησης χωρών, μέσω του περιορισμού των δημοκρατικών ελευθεριών», της «παράδοσης των δικαιωμάτων των πολιτών», την «μετατροπή των εκλογών σε ένα απλό φεστιβάλ δημοτικότητας».  

  
Το «πείραμα» ξεκίνησε το 1991 από την Ρωσία με μια διαδικασία που ονομάστηκε «Catastroika», στην συνέχεια σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, με περιορισμένη την δημοκρατία, αφού το «πείραμα είναι ασυμβίβαστο με την Δημοκρατία» και έφθασε στην Ευρώπη όπου επιλέγεται η Ελλάδα ως «πειραματόζωο» για να εφαρμοστεί σε μια ευρωπαϊκή χώρα … υπό καθεστώς επιτήρησης.

-----------------
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ >>> ΚΛΙΚ ΣΤΟ: http://www.catastroika.com ή http://www.dailymotion.com/video/xqdvex_catastroika_shortfilms?start=9#from=embediframe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου