Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΦΡΟΣΩ -ΜΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 Γεννήθηκα στη Λογγά Μεσσηνίας από γονείς αγρότες, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, το 1961. Μεγάλωσα στου Γκύζη, στην Κυψέλη και στα Κάτω Πατήσια. Σπούδασα Μαθηματικά με εξειδίκευση στη Στατιστική και την Επιχειρησιακή Έρευνα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Μιλάω αγγλικά και χειρίζομαι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.


Επαγγελματικά σταδιοδρομώ στο Υπουργείο Οικονομικών ως εφοριακός υπάλληλος από το 1983, όπου προσλήφθηκα με διαγωνισμό και έχω υπηρετήσει σε διάφορες ΔΟΥ ανά την Ελλάδα. Έχω συνδικαλιστική δράση στο χώρο των εφοριακών περνώντας από πολλές θέσεις ευθύνης (Αντιπρόεδρος Συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων, Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. - Δ.Ο.Υ.), σήμερα είμαι Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Π.Ο.Ε. - Δ.Ο.Υ.

Έχω δράσει στο φοιτητικό κίνημα με την ΠΑΣΠ, ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Μαθηματικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ήμουν μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1979.

Από το 2005 ήμουν εκλεγμένο Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Παραιτήθηκα το Μάρτιο του 2012. Έχω ενταχθεί ως ιδρυτικό μέλος στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

Είμαι παντρεμένη με Στρατιωτικό και έχω ένα γιο Πολιτικό Μηχανικό, για χάρη του οποίου έχω διατελέσει μέλος συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Ν. Ιωνίας και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Στίβου «Ανατολή» Νέας Ιωνίας.

...
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου