Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012


Διεθνή (!!!) πόλεμο κήρυξε ο “Νεο-Οικολόγος” δήμαρχος Πύλου..!

Posted on 14 Ιουλίου 2012


  • 16 Ιουλίου 2012

    n

    TO LIGNITORIXIO DIPLA STO KALITERO PERIVANTOLOGIKA MEROS TIS PELOPONISOU EINAI EPENDISI ? TO PROBLIMA EINAI TI KANEI ENAS DIMARXOS I I KATASTROFI ENOS TOPOU ?
  • 16 Ιουλίου 2012

    antony apla

    Καμμια θεση εργασιας δημιουργησε ο κ.Τζαμπα μαγκας;Μονο να γκρεμιζει ξερει;Δηλαδη τι μας πειραζει εμας τους μεσσηνιους ενα λιγνιτωρυχειο με 250 θεσεις εργασιας που να σεβεται το περιβαλλον ;να τηρει την νομοθεσια;Τζαμπα φαι δεν υπαρχει…
    • 16 Ιουλίου 2012

      odysseas kanenas

      Οι νεοοικολογικές ευαισθησίες του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, καλύπτουν τα συμφέροντα της τοπικής και περιφερειακής κομματοκρατίας.
      Διαβάσαμε την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στo blog σου στις 15-7-2012, σχετικά με τις νέο-οικολογικές «ευαισθησίες» του δημάρχου Πύλου-Νέστορος, με αποτέλεσμα να καλεί την παγκόσμια κοινότητα σε “πόλεμο”, για να προασπίσει το περιβάλλον..!
      Η ανακοίνωση του την οποία μοιράζει στα Αγγλικά καλεί από την μια τους Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους ακόμα και Γερμανούς πιθανόν και Αμερικάνους να πάνε την Δευτέρα στην Τρίπολη και από την άλλη φανερώνει τις νέο-οικολογικές Φλυαρίες και «ατάκτως ειρημένα λόγια» συγκεκριμένων κομματικών φορέων που αναπαράγουν τις προσωπικές τους ιδιοτέλειες και τις αλλοτριωτικές κομματικές παρεμβάσεις προς όφελος της τοπικής και περιφερειακής κομματοκρατίας, εθνική πηγή της διαφθοράς και της διαπλοκής. Πράγματι η φαυλοκομματική υποκρισία έφθασε στο ζενίθ, γιατί την ίδια ώρα που ο δήμαρχος σχίζει τα οικολογικά του ιμάτια, στήνοντας ξόβεργα φαυλοεπαναστατικά λαγούμια, αδίστακτα και αδιάντροπα κάνει πλάτες μαζί με τους δικούς του τοπικούς εκπροσώπους στο Χανδρινού σε ομοϊδεάτη του, να αλλάξει αυθαίρετα την ροή της Υδάτινης Πηγής στη θέση Χούχλα -Τραμπάλα προκαλώντας τεράστιο τοπικό οικολογικό έγκλημα.
      Σύμφωνα με την ΚΥΑ 150559, ΦΕΚ 1440 για την αλλαγή της ροής του νερού της υδάτινης πηγής χρειάζεται άδεια, γιαυτό ρωτάμε τον «οικολογικά ευαίσθητο» δήμαρχο του «ήλθα για να μείνω»:
      -Ο συγκεκριμένος ιδιώτης είχε άδεια για να παρέμβει ώστε να αλλάξει αυθαίρετα την ροή της Υδάτινης Πηγής;
      -Ο «πέρα κάμπος” στο χωριό Χανδρινού, τι οικολογικές επιπτώσεις έχει με την εκτροπή της Υδάτινης Πηγής ;
      -Ποιες είναι οι καταστροφές στην χλωρίδα και στη πανίδα για την συγκεκριμένη περιοχή;
      -Γιατί επί ένα και πλέον έτος δεν έχεις παρέμβει κύριε δήμαρχε και να στείλεις τους παρανόμους στον εισαγγελέα όπως προτάσσει ο νόμος;
      Είμαστε πεισμένοι ότι η αρρώστια της κομματοκρατίας οδηγεί τον δήμαρχο, υποκριτικά από την μια να δηλώνει νεοοικολογικά αλλά και ψευτόμαγκικο-ναρκισσιστικά, ότι θα ματαιώσει την επένδυση στην περιοχή της Φαλάνθης λόγω οικολογικής καταστροφής και από την άλλη φαυλοκρατικά και κρυπτό-
      ρουσφετολογικά να «ποιεί την νήσσα» για την αυθαίρετη αλλαγή της ροής της υδάτινης πηγής στην περιοχή Χούχλα-Τραμπάλα ώστε ρουσφετολογικά να πραγματοποιηθεί η ιδιωτικοποίηση της πηγής από τον ιδιώτη για να πραγματοποιήσει την επιδιωκόμενη εμφιάλωση, εγκληματώντας οικολογικά εις βάρος του τοπικού μικροπεριβάλλοντος ..!
      Αναγνώστες «κομματοκρατικά αναίσθητοι ».
    • 17 Ιουλίου 2012

      kostas

      μας πειραζει και μας παραπειραζει εμας τους μεσσηνιους.εσυ υποτιθεται πως εισαι μεσσηνιος;μπορει να δημιουργηθουν 250(και αν) θεσεις αλλα θα χαθουν οι 10πλασιες απο ξενοδοχεια,μαγαζια και που θα κλεισουν απο αυτη την περιβαλλοντικη καταστροφη.εισαι ασχετος γ αυτο μη γραφεις πριν ψαξεις τα παντα για το τι σημαινει ενα λιγνιτορυχειο σε μια περιοχη.                                                                  απο .www.moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου