Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012


Ο Μιχαλολιάκος διέσυρε τον ΣΚΑΙ και τον Μπογδάνο (VIDEO)

Σε διπλάσιο ποσοστό θα πάνε τον Μιχαλολιάκο και άλλες τέτοιες εμφανίσεις στα Μίντια, με τέτοιους δημοσιογραφους απεναντί του.Καλά να πάθουν αφου τον ηθελαν προσκεκλημένο! Ηθελε να του την βγεί ο νεαρός και έχασε το παιχνίδι και αυτός και το κανάλι του. Ας πρόσεχαν…Ολο το βίντεο με τον άγριο τσακωμό του Μιχαλολιάκου με τον νεαρό δημοσιογράφο
Ο κακός χαμός έγινε χτες στον ΣΚΑΙ , με τον δημοσιογραφο να μην μπορεί να διαχειρισθεί την εξέλιξη του διαλόγου, να παίρνει εντολές από τα μικρόφωνα και τον Μιχαλολιάκο να  κερδίζει τελικά τις εντυπώσεις  στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Καλεσμένος ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η συζήτηση με τον δημοσιογράφο χτύπησε κόκκινο με τις αντεγκλίσεις να φεύγουν βροχή….
Ν.Μ”Είσαι αμόρφωτος αγόρι μου”
Κ.Μ “Εσείς είστε ναζιστικό κόμμα” ”
Ν.Μ “Έχεις κάτι καινούργιο να πεις;”
Κ.Μ “Το 2004 το υλικό της Χρυσής Αύγής, ήρθε από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ”
Ν.Μ “To 2004 δεν κατεβήκαμε στις εκλογές άνθρωπε μου” ενώ παρακάτω κατέληξε στο συμπέρασμα πως η εκπομπή “ευθέως”, έπρεπε να λέγεται “πλαγίως” , “υπούλως” και “υπογείως”, με τον νεαρό δημοσιογράφο να κρατά την ψυχραιμία του σε όλη την διάρκεια της συζήτησης και να απαντά πως θέλει να γίνει ιδεολογική και πολιτική συζήτηση, ενώ από ένα σημείο και μετά η ένταση χτύπησε κόκκινο.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου