Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Την Κυριακή οι εκλογές για τη διοίκηση του συνεταιρισμού της Ενωσης Μεσσηνίας
Την Κυριακή οι εκλογές για τη διοίκηση του συνεταιρισμού της Ενωσης Μεσσηνίας
Με ομάδες και "γραμμές", όπως γινόταν και στην ΕΑΣ, με στόχο την επικράτηση και τον έλεγχο του νέου συνεταιρισμού της Ενωσης Μεσσηνίας -του διαδόχου της ΕΑΣ-, πραγματοποιείται αύριο Κυριακή στις 11.30 το πρωί, στο συνεδριακό κέντρο του "Ελίτ", η επαναληπτική γενική συνέλευση, κατά την οποία θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της καινούργιας οργάνωσης. Σε κρίσιμη καμπή για το μέλλον της Ενωσης οι παθογένειες του παρελθόντος δε λένε να εκλείψουν. Τα προσωπικά και κομματικά συμφέροντα μπαίνουν και πάλι πάνω από την ενότητα και την ανάγκη της συνεργασίας και της συνεννόησης, για να σταθεί και να έχει προοπτική η σημαντικότερη συνεταιριστική οργάνωση της Μεσσηνίας.
«Η Ενωση έχει μέλλον, αρκεί να υπάρξει σωστή διαχείριση. Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας, πολλή δουλειά και πολλή προσπάθεια για να αλλάξει η κατάσταση», παρατήρησε στην "Ε" ο Κώστας Κατσούλης, πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ. και σημείωσε: «Αν διαχειριστείς σωστά τα πράγματα, θα σε εμπιστευτεί και ο παραγωγός. Αυτό το μαγαζί πρέπει να μείνει ανοιχτό, γιατί υπηρετεί τα συμφέροντα των παραγωγών».
Ο Πάνος Παγάνης, μέλος του προσωρινού Δ.Σ., επεσήμανε ότι «η Ενωση έχει μέλλον, σε περίπτωση που ανοίξουν οι κατάλογοι και αποκτήσουμε χιλιάδες μέλη, ενεργούς παραγωγούς και αγρότες. Πρέπει να αγκαλιάσουν την Ενωση οι περισσότεροι παραγωγοί του νομού, για να έχει μέλλον».
Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ., το Εποπτικό Συμβούλιο και για την ΠΑΣΕΓΕΣ είναι, αναλυτικά:
- Για το 11μελές Δ.Σ.: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος του Γεωργίου, Αριστείδης Γιαννακόπουλος του Ανδρέα, Γιώργος Γιαννακόπουλος του Παναγιώτη, Γιάννης Γκίζας του Δημοσθένη, Γιάννης Ζωντανός του Μιχαήλ, Γιώργος Καρβέλας του Δημητρίου, Νίκος Καψαμπέλης του Δημητρίου, Γιώργος Κατσούλης του Φωτίου, Κωνσταντίνος Κατσούλης του Νικολάου, Βασίλης Κοζομπόλης του Ιωάννη, Γιώργος Λαζόγιαννης του Βασιλείου, Σταύρος Νικολακόπουλος του Αθανασίου, Ηλίας Ντονάς του Κωνσταντίνου, Παναγιώτης Οικονομέας του Γεωργίου, Παναγιώτης Παγάνης του Σταύρου, Βασίλης Παπαδόπουλος του Ανδρέα, Αυγερινός Ράμμος του Γεωργίου, Χάρης Ρέκκας του Αλέξανδρου, Αναστάσιος Τομαράς του Κωνσταντίνου.
- Για το 5μελές Εποπτικό Συμβούλιο:
Στυλιανός Ζόμπολας του Ανδρέα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος του Βασιλείου, Βασίλης Καπράλος του Φωτίου, Γιώργος Κόλλιας του Δημητρίου, Νίκος Κουφόπουλος του Ιωάννη, Διονύσης Πετρόπουλος του Ηλία.
- Για τη μία θέση του αντιπροσώπου για την ΠΑΣΕΓΕΣ: Δημήτρης Βεργόπουλος του Διονυσίου, Βασίλης Καπράλος του Φωτίου, Νίκος Καψαμπέλης του Δημητρίου, Αυγερινός Ράμμος του Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου