Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ






ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ



Ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας, Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου επισκέφτηκε το Δήμο Πύλου-Νέστορος, την Τετάρτη 13 Μαρτίου.



Ο Περιφερειακός Διοικητής συνοδευόμενος από το Διοικητή της Π.Υ. Γαργαλιάνων Πυραγό Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο και την προϊσταμένη του Π.Κ. Πύλου Γώνη Διονυσοπούλου συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Πετρόπουλου, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καφαντάρης απουσίαζε σε προγραμματισμένη συνάντηση στην Αθήνα.



Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες διεύρυνσης της εύφορης μέχρι σήμερα συνεργασίας ανάμεσα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δήμο Πύλου-Νέστορος, με στόχο την αποτελεσματικότερη δράση στο επίπεδο της πολιτικής προστασίας.



Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε εκτενή έκθεση των προβλημάτων και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, λόγοι οι οποίοι συνομολογούν την ανάγκη αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Πύλου σε Υπηρεσία.



Ο Διοικητής κ. Γιόβας εξήρε τις παντός είδους διευκολύνσεις που παρέχει ο Δήμος στην πυροσβεστική υπηρεσία, τη δημοτική εθελοντική ομάδα πολιτών καθώς και την άριστη συνεργασία των δυο υπηρεσιών για την πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών.



Τέλος, συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση προγράμματος εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης εθελοντών τόσο πυροσβεστών όσο και απλών πολιτών σε θέματα πολιτικής προστασίας τον επόμενο μήνα.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου