Πέμπτη 4 Απριλίου 2013



ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΜΕΓΑΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Παρατηρήστε πώς δυσανασχετεί, υβρίζει και αποφεύγει να απαντήσει στην ερώτηση Αμερικανού δημοσιογράφου για τα σχέδια μείωσης του πληθυσμού της Γης ο σφαγέας του Ελληνισμού και αρχισιωνιστής Χένρυ Κίσινγκερ:

Υ.Γ. ΕΥΓΕ στον νεαρό δημοσιογράφο!!! Καταλάβατε εγχώρια παπαγαλάκια των Μμε τι σημαίνει πραγματική δημοσιογραφία;;;Στα χναρια του Κισινγκερ και ο επιστημονικος συμβουλος του Ομπαμα, Τζων Χολντρεν. 
Προτεινει μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου απο ενα "παγκοσμιο καθεστως", που θα επιτευχθει 'εισαγοντας χημικες ουσιες στην τροφη και το νερο'. 
Προτεινει επισης, υποχρεωτικη αδεια για καθε γεννηση, υποχρεωτικη εκτρωση για τα 'παρανομα' εμβρυα, υποχρεωτικη βρεφοκτονια για τα 'παρανομα' γεννηθεντα βρεφη. 
Λιγωτεροι ανθρωποι, υψηλοτερη ποιοτητα ζωης, λεει ο γενοκτονος μαλθουσιανισμος τους. 
Και οχι μονο δεν κρυβουν πια, αλλά και διαφημιζουν οσα εγκληματικα απεργαζονται εις βαρος των λαων, αυτα τα ανεκδιηγητα συγχρονα σκοτεινα οργανα του ανθρωποκτονου. http://www.newsnow.gr/article/341365/symvoulos-to...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου