Πέμπτη 23 Μαΐου 2013


Εκδήλωση για τον Λαμπράκη στην Κερασίτσα

Γράφτηκε από τον  
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εκδήλωση για τον Λαμπράκη στην Κερασίτσα
Λεωφορεία για την Κερασίτσα της Αρκαδίας θα αναχωρήσουν την Κυριακή 26 Μαΐου από διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.
Σκοπός είναι να διευκολυνθεί η μετάβαση των Μεσσήνιων στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται εκεί για την 50ή επέτειο της δολοφονίας του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη και την πορεία, από την Κερασίτσα στην Τρίπολη -που οργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης των νομών Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες αρχίζουν στις 5 το απόγευμα, περιλαμβάνει χαιρετισμό από την Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του Γρ. Λαμπράκη, ενώ στις 5.30 θα ξεκινήσει η Πορεία Ειρήνης που θα τερματιστεί στις 7.30 το απόγευμα στην Τρίπολη, στην πλατεία Πετρινού. Εκεί θα μιλήσει ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ Γιώργος Λαμπράκης -γιος του δολοφονημένου βουλευτή- και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Οσον αφορά στη Μεσσηνία, λεωφορεία για την Κερασίτσα, θα αναχωρήσουν, στις 3 μ.μ. από την Καλαμάτα στην οδό Νέδοντος στο ύψος του Δημαρχείου, στη 1.30 μ.μ. από την κεντρική πλατεία στην Πύλο, στις 2 μ.μ. από τους Γαργαλιάνους, στις 2.15 μ.μ. από τα Φιλιατρά και στις 2.30 μ.μ. από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Κυπαρισίας.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/26122-lambrakis-kerasitsa-poreia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου