Τρίτη 7 Μαΐου 2013


Πιθανές αλλαγές στο Ριζόμυλος - Καλαμάτα - Συνεδρίαση με Αγγελάκα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον  
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Πιθανές αλλαγές στο Ριζόμυλος - Καλαμάτα - Συνεδρίαση με Αγγελάκα στη Μεσσήνη
Εντονη κινητικότητα προκύπτει τον τελευταίο καιρό στο θέμα του δρόμου Ριζόμυλος - Καλαμάτα, το οποίο επανέρχεται στο προσκήνιο, από τον Δήμο Μεσσήνης. Αυτή τη φορά φαίνεται πως το ζήτημα ανοίγει από την αρχή καθώς ο δήμαρχος φαίνεται να συζητά τροποποιήσεις.

Ειδικότερα, την Πέμπτη  9 Μαΐου στις 7 το απόγευμα συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης για να συζητήσει -παρουσία του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα- αποκλειστικά και μόνο «επί της τροποποίησης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της μελέτης του δρόμου Ριζόμυλος - Καλαμάτα».
Οπως είπε ο χθες δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος στην «Ε», η σύγκληση του Σώματος αποτελούσε δική του «διαχρονική δέσμευση, ότι θα προσέλθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης και οι μελετητές για να παρουσιάσουν ποιες από τις τροποποιήσεις που προτείνει ο δήμος μας με ομόφωνες αποφάσεις προτίθενται να υιοθετήσουν».
Ο Στ. Αναστασόπουλος επισήμανε με ιδιαίτερη έμφαση ότι ο Δήμος Μεσσήνης θέλει την υλοποίηση του οδικού άξονα, αλλά με τις προδιαγραφές που περιγράφει στις ομόφωνες αποφάσεις του το Δημοτικό του Συμβούλιο. Τόνισε παράλληλα ότι οι εν λόγω αποφάσεις του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, όσον αφορά τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του επίμαχου οδικού άξονα, ήταν ομόφωνες:
«Θα αποφασίσουμε, αφού προηγουμένως ακούσουμε τι έχουν να μας πουν, ποιες από τις τροποποιήσεις που προτείνει ο δήμος μας για τα χαρακτηριστικά του δρόμου μπορούν να υλοποιηθούν» σημείωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης.
Β.Γ.Μ.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/ypodomes/item/25637-rizomylos-kalamata-aggelakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου