Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 
 
Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων τόσο με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αλλά και με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη. 
 
Στη συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του συγκεκριμένου Υπουργείου  και συγκεκριμένα συζητήθηκε η επέκταση των ορίων ευθύνης του νεοσύστατου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου και στη χερσαία ζώνη της Μεθώνης. Ο Υπουργός κ. Βαρβιτσιώτης κατά τη διάρκεια της συνάντησης προχώρησε στην έγκριση της ήδη υποβληθείσας μελέτης του Δήμου Πύλου-Νέστορος, η οποία αφορά την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης Πύλου. 
 
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Καφαντάρης συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη. Ο Υπουργός και ο Δήμαρχος συζήτησαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και λειτουργίας των δήμων. Επιπλέον, ο Υπουργός Εσωτερικών ενέκρινε πίστωση ποσού 70.000€ για την αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν στην παραλιακή ζώνη Μεθώνης, κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία επικράτησαν στην περιοχή τον περασμένο χειμώνα και προκάλεσαν φθορές και καταστροφές στον παρακείμενο δρόμο και σε όλη την παράκτια περιοχή. 
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου