Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Παρουσία του Πρωθυπουργού και υπό καταρρακτώδη βροχή τα Θεοφάνεια στην Καλαμάτα ( φωτογραφίες)


Τελευταία Ενημέρωση: 06/01/2014

Κάτω από συνεχή βροχή και άσχημες καιρικές συνθήκες διεξήχθει ο καθιερωμένος Αγιασμός τον υδάτων στο λιμάνι της Καλαμάτας παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Στον αγιασμό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος.

Εκτός του Πρωθυπουργού το παρών στην τελετή έδωσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , οι βουλευτές του νομού Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης , ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας καθώς και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νομού.

Παρά τον άσχημο καιρό πλήθος  κόσμου έδωσε το παρών στο λιμάνι της Καλαμάτα ενώ πάρα πολλοί ήταν και οι πιστοί που έδωσαν τη μάχη πέφτωντας στα παγωμένα  νερά για το Σταυρό , με νικητή τελικά ένα νεαρό μαθητή.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στην Καλαμάτα παρουσία αρκετών αυτοδιοικητικών παραγόντων αλλά και τους Αρχηγούς των Σωμάτων Ασφαλείας. 
 


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα ο εορτασμός των Θεοφανείων. 06/01/2014
2017Με ι­δι­αί­τε­ρη λαμ­πρό­τη­τα πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στην Κα­λα­μά­τα ο ε­ορ­τα­σμός των Θε­ο­φα­νεί­ων.
Στην τε­λε­τή Α­για­σμού των Υ­δά­των και την Κα­τά­δυ­ση του Τι­μί­ου Σταυ­ρού, πα­ρέ­στη σή­με­ρα ο πρω­θυ­πουρ­γός Αν­τώ­νης Σα­μα­ράς στην ε­κλο­γι­κή του πε­ρι­φέ­ρεια.
Ο κ. Σα­μα­ράς προ­σήλ­θε στην κεν­τρι­κή προ­βλή­τα των υ­πο­δέ­χθη­καν ο Δή­μαρ­χος Π. Νί­κας οι βου­λευ­τές του Νο­μού της ΝΔ, ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πέ­τρος Τα­τού­λης, οι Αν­τι­πε­ρει­φε­ριά­ρχες Π. Α­λευ­ράς και Νί­να Νι­κο­λά­κου, δη­μο­τι­κοί και πε­ρι­φε­ρεια­κοί σύμ­βου­λοι.
Πα­ρά την συ­νε­χή βρο­χό­πτω­ση πλή­θος κό­σμου πα­ρα­κο­λού­θη­σε την Κα­τά­δυ­ση του Τι­μί­ου Σταυ­ρού.
Τον σταυ­ρό έ­πια­σε νε­α­ρός και ο πρω­θυ­πουρ­γός του δώ­ρη­σε σταυ­ρό.
2014 2015 2016 2017
201120102009200420032002
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου