Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

χθες, πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το Δεί­πνο προς τι­μήν του Πρω­θυ­πουρ­γού Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά, σε ψα­ρο­τα­βέρ­να στο Δυ­τι­κό Λι­μά­νι (Μα­ρί­να) της Κα­λα­μά­τας!

Ο Σαμαράς στο Δείπνο, ήταν με όλους φιλικός και διαχυτικός. Αρκετοί πήγαν “ευτυχισμένοι” στις γυναίκες τους έχοντας πάρει “χρίσμα”, ενώ κάποιοι θα προτιμούσαν “αποκλειστικότητα”. 06/01/2014
@. Ό­πως τα “λέ­γα­με” χθες, πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το Δεί­πνο προς τι­μήν του Πρω­θυ­πουρ­γού Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά, σε ψα­ρο­τα­βέρ­να στο Δυ­τι­κό Λι­μά­νι (Μα­ρί­να) της Κα­λα­μά­τας!
@. Το Δεί­πνο πα­ρέ­θε­σε ο Δή­μαρ­χος Πα­να­γι­ώ­της Νί­κας. Έ­χει την ση­μα­σί­α του αυ­τό!
@. Δι­ό­τι εί­χε υ­πο­χρε­ω­θεί να κα­λέ­σει και τον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πέ­τρο Τα­τού­λη!
@. Το .­..κα­κό­μοι­ρο!
@. Μό­λις προ­χθές τον εί­χε πε­ρά­σει γε­νε­ές .­..δε­κα­τέσ­σε­ρις!
@. Ο Νί­κας τον Τα­τού­λη!
@. Η έκ­πλη­ξη του Νί­κα δεν πε­ρι­ο­ρί­στη­κε στην.­..πρό­σκλη­ση!
@. Η με­γα­λύ­τε­ρη ή­ταν, ό­ταν δι­α­πί­στω­σε πως ο Σα­μα­ράς μι­λού­σε στον Τα­τού­λη με πο­λύ φι­λι­κό τρό­πο, πα­ρό­τι ή­ταν α­νά­με­σά τους ο Μη­τρο­πο­λί­της Μεσ­ση­νί­ας Χρυ­σό­στο­μος!
@. Ο Νί­κας πα­ρό­τι κα­θό­ταν δί­πλα στο Πρω­θυ­πουρ­γό έ­νοι­ω­θε λί­γο.­..ά­βο­λα, ό­ταν ο Σα­μα­ράς του γυρ­νού­σε την πλά­τη για να μι­λά­ει στον Μη­τρο­πο­λί­τη και στον Τα­τού­λη!
@. Ό­μως τον.­..α­πο­ζη­μί­ω­σε!
@. Του εί­πε σε κά­ποι­α στιγ­μή,­.­.­.”σα­ρώ­νεις”!
@. Εν­νο­ών­τας προ­φα­νώς στις δη­μο­σκο­πή­σεις!
@. Α­πό την άλ­λη πλευ­ρά του τρα­πε­ζιού (α­πέ­ναν­τι στον Πρω­θυ­πουρ­γό) και δί­πλα στον Βου­λευ­τή Γιά­ννη Λαμ­πρό­που­λο, κα­θό­ταν ο Δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Στά­θης Α­να­στα­σό­που­λος!
@. Έκ­πλη­κτος κι αυ­τός (­;) ά­κου­γε τον Σα­μα­ρά να μι­λά­ει πο­λύ ά­νε­τα και φι­λι­κά στον άλ­λο βου­λευ­τή, τον Δη­μή­τρη Σαμ­πα­ζι­ώ­τη, ο ο­ποί­ος έ­χει εκ­φρά­σει την ε­πι­θυ­μί­α να δι­εκ­δι­κή­σει τον Δή­μο Μεσ­σή­νης!
@. Κα­τα­λα­βαί­νει κα­νείς την .­..α­να­σφά­λεια των αν­θρώ­πων αυ­τών!
@. Έ­να “δεί­πνο α­να­σφά­λειας” με τον μό­νο πραγ­μα­τι­κά που δεν εί­χε τέ­τοι­ες α­νη­συ­χί­ες, να εί­ναι ο Μη­τρο­πο­λί­της!
@. Ο κα­θέ­νας που ή­ταν ε­κεί, θα ή­θε­λε να εί­ναι μό­νος με τον Σα­μα­ρά ή στην.­.. χει­ρό­τε­ρη, να μι­λά­ει ο Πρω­θυ­πουρ­γός μό­νο μ´ αυ­τόν!
@. Ρε τι.­..βά­σα­να έ­χει η πο­λι­τι­κή!
@. Ο Σα­μα­ράς, φυ­σι­κά με την συμ­πε­ρι­φο­ρά του, την ά­νε­τη προς ό­λους, δι­έ­λυ­σε .­..εκ των πραγ­μά­των, την α­να­με­νό­με­νη α­πο ο­ρι­σμέ­νους “προ­σω­πι­κή” ε­πα­φή!
@. Έ­τσι η “εκ­με­τάλ­λευ­ση” της κά­ποι­ας.­..χαι­ρε­τού­ρας πή­γε πε­ρί­πα­το!
@. Σή­με­ρα, με­τά την τε­λε­τή του α­για­σμού, το πρό­γραμ­μα ε­χει ε­πί­σκε­ψη στη γέ­φυ­ρα του Νέ­δον­τα, με­τά στο Μέ­γα­ρο Χο­ρού και θα “κλεί­σει” η ε­πί­σκε­ψη Σα­μα­ρά με φα­γη­τό στο “κα­μά­ρι” του Νί­κα. Στο κα­φέ-ρέ­στο­ραν-α­να­ψυ­κτή­ριο α­πέ­ναν­τι α­πό το Δη­μαρ­χεί­ο!
@. Τώ­ρα ό­λοι, πε­ρι­μέ­νου­με(με.­.. α­γω­νί­α ί­σως) την “α­νά­λυ­ση” των ί­δι­ων των υ­πο­ψη­φί­ων για το τι τους εί­πε .­..ι­δι­αι­τέ­ρως!
@. Πάν­τως με­τά το Δεί­πνο, ό­λοι πή­γαν στις .­..γυ­ναί­κες τους χα­ρού­με­νοι!
@. Για ό­σους εν­δι­α­φέ­ρον­ται, σας λέ­με πως οι συ­ζη­τή­σεις στη διά­ρκεια του δεί­πνου ΔΕΝ εί­χαν “ε­κλο­γι­κό” πε­ρι­ε­χό­με­νο.
@. Κυ­ρί­ως η κου­βέν­τα εί­χε να κά­νει με .­..του­ρι­σμό, με ε­πεν­δύ­σεις και ιδιαίτερα με τις σχέσεις Ελλάδας-Κίνας.
@. Ήταν όλοι …προσεκτικοί, αφού δεν τους έδωσε το δικαίωμα ο Πρωθυπουργός για συζητήσεις σε θέματα που “έκαιγαν” τους …Δημαρχοπεριφερειάρχες”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου