Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Η ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ για να «Αλώσει» τους τρεις από τους έξι δήμους της Μεσσηνίας αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου !!!!

Η ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ για να «Αλώσει» τους τρεις από τους έξι δήμους της Μεσσηνίας αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου 04/01/2014
1000AΉ­δη και η­με­ρο­λο­για­κά μπή­κα­με στο έ­τος που πρέ­πει να α­να­δεί­ξου­με τους το­πι­κούς και πε­ρι­φε­ρεια­κούς άρ­χον­τες που θα δι­α­χει­ρι­στούν την τύ­χη του τό­που μας για τα ε­πό­με­να πέν­τε χρό­νια.
Τα ο­νό­μα­τα υ­πο­ψη­φί­ων δη­μάρ­χων και πε­ρι­φε­ρεια­ρχών πέ­φτουν στο τρα­πέ­ζι α­πό τα Μέ­σα Ε­νη­μέ­ρω­σης προς βρώ­ση και κα­τα­νά­λω­ση του δή­θεν ε­νη­με­ρω­μέ­νου πο­λί­τη παί­ζον­τας βέ­βαι­α τα δι­κά τους «συμ­φέ­ρον­τα», α­πό μια α­να­με­νό­με­νη ε­κλο­γή υ­πο­ψη­φί­ου τις α­ρε­σκεί­ας τους.
Τα ε­πι­τε­λεί­α των πα­λαι­άς κο­πής κομ­μά­των α­φουγ­κρά­ζον­ται δή­θεν την κοι­νή γνώ­μη με την δι­ε­νέρ­γεια δη­μο­σκο­πή­σε­ων μάλ­λον τις α­ρε­σκεί­ας τους για να τον πλα­σά­ρουν ως λα­ο­πρό­βλη­το, τον κα­τά τα άλ­λα ε­κλε­κτό τους μα­ϊν­τα­νό- υ­πο­ψή­φιο για να ε­κτε­λούν κα­τά γράμ­μα τις ε­πι­θυ­μί­ες και τα κε­λεύ­σμα­τά τους.
Μέ­σα ό­μως σ’ αυ­τή την δύ­νη που έ­χει πε­ρι­έλ­θει ο λα­ός και στα α­δι­έ­ξο­δα που του έ­χουν δη­μι­ουρ­γή­σει ό­πως εί­πα­με τα πα­λαι­άς κο­πής κόμ­μα­τα εί­ναι η με­γά­λη ευ­και­ρί­α για τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ να κά­νει μια πρώ­τη κα­τα­γρα­φή των δυ­νά­με­ών του.
Στην Μεσ­ση­νί­α ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ έ­χει την ευ­και­ρί­α να «Α­λώ­σει» τους τρεις α­πό τους έ­ξι δή­μους, αρ­κεί βέ­βαι­α να ε­πι­λέ­ξει τους κα­τάλ­λη­λους υ­πο­ψη­φί­ους.
Για τους Δή­μους Κα­λα­μά­τας, Μεσ­σή­νης και Πύ­λου – Νέ­στο­ρος μπο­ρεί να ε­κλέ­ξει τους ε­κλε­κτούς του, αρ­κεί η ε­πι­λο­γή των υ­πο­ψη­φί­ων δη­μάρ­χων να μην εί­ναι α­πό τον στε­νό κομ­μα­τι­κό πυ­ρή­να του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ ό­ταν α­ριθ­μού­σε το3%. Δη­λα­δή, κά­νω λό­γο για το ά­νοιγ­μα του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ προς κέν­τρο.
Ε­άν βρει για αυ­τούς τους δή­μους υ­πο­ψη­φί­ους, του ε­κτο­πί­σμα­τος, τύ­που Στ. Μπέ­νου που θα μπο­ρεί να συ­σπει­ρώ­σει την κεν­τρο­α­ρι­στε­ρά και έ­να τμή­μα της δυ­σα­ρε­στη­μέ­νης κεν­τρο­δε­ξιάς τό­τε εί­ναι σί­γου­ρη η ε­κλο­γή τους.
Άλ­λω­στε οι πο­λί­τες έ­χουν βα­ρε­θεί να  α­να­κυ­κλώ­νον­ται οι ί­διοι και οι ί­διοι. Το κά­λε­σμα των η­με­ρών μας εί­ναι για αλ­λα­γή των πάν­των, να δι­α­χει­ρι­σθούν τις τύ­χες αυ­τού του τό­που τό­σο στην το­πι­κή ό­σο και στην κεν­τρι­κή πο­λι­τι­κή σκη­νή, νέ­α πρό­σω­πα ά­φθαρ­τα τα ο­ποί­α δεν α­πο­τε­λούν μέ­ρος του προ­βλή­μα­τος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου