Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΓΩΣΕ Η ΝΔ

ΠΑΓΩΣΕ Η ΝΔ


  •       
TATOULHS-SAMARAS

Με διαρροή απο το Μαξίμου η ΝΔ προσπαθεί να περάσει την στήριξη της στον Πέτρο Τατούλη.
Οι επιτελείς του Σαμαρά θέλουν να τσεκάρουν τις αντιδράσεις των στελεχών τους και του κόσμου, πριν αποφασίσουν οριστικά.
Στην πράξη βέβαια κατάργησαν και τα κομματικά όργανα στην Πελοπόννησο και τις διαδικασίες, κάτι που ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και σε ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ..!
Ο τρόπος που έγινε η ανακοίνωση έχει ΠΑΓΩΣΕΙ τους περιφερειακούς συμβούλους του Δράκου (Βαλασόπουλος-Σωτηρόπουλος κλπ) αλλά κύρια έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους περιφερειακούς συμβούλους της Δημοκρατικής παράταξης.
Σύμφωνα πάντα με την διαρροή η επιλογή Τατούλη είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΜΑΡΑ, κάτι που αυτόματα δηλώνει προσάρτηση του περιφερειάρχη στον Πρωθυπουργό…!
Δεν είναι απλά ο ανεξάρτητος πλέον περιφερειάρχης που έρχεται να τον στηρίξει η ΝΔ μέσα απο διαδικασίες διαλόγου.
Είναι ο άνθρωπος του Σαμαρά..!
Το επίσημο ΠΑΣΟΚ πλέον έχει πολλά προβλήματα και μεγαλύτερα οι αντιπεριφερειάρχες και οι περιφερειακοί σύμβουλοι που προέρχονται απο την κεντροαριστερά..!
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΜΑΡΑ;
θα συνεδριάσει άραγε η περιβόητη παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» για να αποφασίσει για την στήριξη αυτή;
Μία παράταξη που μπήκε σε νάρκη μετά τις εκλογές του 2010;
Και έχει βεβαίως και σημασία η στάση του ίδιου του Πέτρου Τατούλη.
Θα εγκαταλείψει την ανεξαρτησία του η οποία τον έκανε τροπαιούχο και θα τρέξει να μπεί στην αγκαλιά του….»Πατερούλη» Αντώνη Σαμαρά;
Ιδωμεν..!

ΔΙΑΡΡΟΗ…ΓΚΑΦΑ;


tatoulhs-sam

Οπως το αναφέρει το parapolitika.gr:
Με μία διαρροή-γκάφα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας ο Πέτρος Τατούλης έβαλε τρικολοποδιά, τόσο στην υποψηφιότητα του, όσο και στην ΝΔ. Το… παρασκήνιο λέει πως η ΝΔ έχει δώσει άτυπα το χρίσμα στον «Πετράν» και μάλιστα ειχε γίνει και… μυστική συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά. Κάτι τέτοιο ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ουδέποτε συνέβη, ενώ η ΝΔ έχει δηλώσει επίσημα ότι δεν θα δώσει πουθενά χρίσματα, αφού αυτό δεν συμφέρει ούτε την Συγγρού, ούτε τους κατά τόπους υποψήφιους, με δεδομένο ότι τα κομματικά χρίσματα έχουν ξεφτίσει. Με λίγα λογια τα έκανε θάλασσα ο περιφερειάρχης…
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου