Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Εχει χάσει τον ύπνο του με τον Φιλιππόπουλο ο Καφαντάρης..!

Εχει χάσει τον ύπνο του με τον Φιλιππόπουλο ο Καφαντάρης..!


 
KAFANTARHS-FIILIPPOLOYLOS

Την ηρεμία και την απόλαυση της εξουσίας του δημάρχου Πύλου χαλάει ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος.
Εκεί που ετοιμαζόταν ο Δημήτρης Καφαντάρης να κάνει…περίπατο, τώρα θα πρέπει πραγματικά να ιδρώσει και με αβέβαιο αποτέλεσμα.
Δεν είναι εύκολη η εκλογική αναμέτρηση πλέον ούτε για την Πύλο.
Ο κ.Καφαντάρης δεν θα πάει άνετος και ωραίος με τις δεξιώσεις του στις εκλογές αλλά πρέπει να πατήσει και λάσπες εκτός απο πολυτελή χαλιά..
Τώρα θα φανεί αν οι πλούσιοι φίλοι του θα μπορέσουν να τον στηρίξουν..!
Ιδιαίτερα θα φανεί αν θα βάλει πλάτη για την επανεκλογή του η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου ιδιαίτερα..!
Ο Δημήτρης Καφαντάρης πίστευε ότι θα κάνει περίπατο στην Πύλο και αρκούσαν οι γκλαμουράτες εκδηλώσεις του για να αρπάξει την ψήφο του κόσμου…
Μέχρι που εμφανίστηκε στο προσκήνιο η πολύ ισχυρή υποψηφιότητα του Λενωίδα Φιλιππόπουλου. Ενός νέου ανθρώπου,μορφωμένου και με εξαιρετικό όνομα στην περιοχή.
Ο δήμαρχος της Πύλου,  είναι φίλος του πρωθυπουργού αλλά και μεγαλοεπιχειρηματιών της περιοχής, πιστεύει ότι οι πολίτες του δήμου θα εντυπωσιαστούν απο τους διάσημους και ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ φίλους του και θα τρέξουν να τον ξανακάνουν δήμαρχο.
Πιστεύει ότι θα τους υποβάλει με την γκλαμουριά και την πολυτέλεια των φίλων του.
Οι πολίτες όμως είναι σε δύσκολη θέση και οι οικογένειες με το ζόρι τα βγάζουν πέρα. Οσοι τα βγάζουν γιατί υπάρχουν πολλοί συμπολίτες που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας.
Απέναντι στον δήμαρχο των ισχυρών και της πολυτέλειας θα βρεθεί ένα νέο παιδί με όρεξη και κατανόηση των προβλημάτων του κόσμου..!
http://ppress.gr/?p=8346

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου