Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Σε στραγγαλισμό οφείλεται τελικά ο θάνατος του 53χρονου Αρχιμανδρίτη

Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία Αρχιμανδρίτη


spiti

Συγκλονισμένη παραμένει η ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και της Ολυμπίας από την στυγερή δολοφονία Αρχιμανδρίτη, που βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του, φέροντας πολλαπλά τραύματα από κουζινομάχαιρο που όπλισε το χέρι του δράστη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το έγκλημα συνέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου ή νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής. Κάτοικοι που δεν τον είδαν το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία ανησύχησαν και γείτονάς του που πήγε στο σπίτι, βρήκε τον Αρχιμανδρίτη νεκρό με αρκετές μαχαιριές στο σώμα του.
Ο άτυχος Αρχιμανδρίτης είναι ηλικίας 52 ετών και ανήκε στη Μητρόπολη Ολυμπίας-Τριφυλίας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, ενώ λειτουργούσε στην Μονή Αγίου Δημητρίου αλλά και σε εκκλησίες της περιοχής.
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα λειτούργησε σε εκκλησία της περιοχής σε γιορτινή ατμόσφαιρα και τον είδαν για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου (15-02-2014) όταν επέστρεψε στην οικία του. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τα κίνητρα του δράστη, καθώς το σπίτι ήταν άνω κάτω.
Η Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας- Ολυμπίας δήλωσε ότι αναμένει την ιατροδικαστική έκθεση εκφράζοντας την οδύνη και θλίψη αλλά και τον αποτροπιασμό της για το τραγικό συμβάν που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει βυθίζοντας στο πένθος τον ιερό κλήρο, δεδομένου ότι ο 53χρονος παπα-Φώτης ήταν γνωστός και αγαπητός παντού
Πηγή: newsit
Σε στραγγαλισμό οφείλεται τελικά ο θάνατος του 53χρονου Αρχιμανδρίτη 17/02/2014
astunomia2.gifΣε στραγ­γα­λι­σμό ο­φεί­λε­ται τε­λι­κά ο θά­να­τος του 53χρονου Αρ­χι­μαν­δρί­τη πε­ρι­ο­χής της Μεσ­ση­νί­ας, ο ο­ποί­ος την Κυ­ρια­κή βρέ­θη­κε νε­κρός μέ­σα στο σπί­τι του στη Χώ­ρα Τρι­φυ­λί­ας.
Σύμ­φω­να με τον ι­α­τρο­δι­κα­στή Ναυ­πλί­ου, κ. Κωτ­τα­κί­δη, η νε­κρο­ψί­α – νε­κρο­το­μή «έ­δει­ξε» ό­τι ο Αρ­χι­μαν­δρί­της στραγ­γα­λί­στη­κε με το που­κά­μι­σο που εί­χε βρε­θεί τυ­λιγ­μέ­νο στο λαι­μό του. Πα­α­ράλ­λη­λα, σύμ­φω­να πάν­τα με τον ι­α­τρο­δι­κα­στή ο ά­τυ­χος 53χρονος έ­φε­ρε τρεύ­μα­τα α­πό βα­ρύ αν­τι­κεί­με­νο, πι­θα­νό­τα­τα κά­ποι­ο κου­ζι­νι­κό σκεύ­ος.
Ω­στο­σο, οι α­στυ­νο­μι­κές αρ­χές κα­λούν­ται τώ­ρα να λύ­σουν το μυ­στή­ριο γύ­ρω α­πό τον δο­λο­φό­νου του αρ­χι­μαν­δρί­τη αλ­λά και τα αί­τια που τον ο­δή­γη­σαν σε αυ­τή την κί­νη­ση.
Στο σπί­τι του ά­τυ­χου αρ­χι­μαν­δρί­τη, το ο­ποί­ο βρέ­θη­κε α­να­στα­τω­μέ­νο, δεν βρέ­θη­καν ί­χνη πα­ρα­βί­α­σης της πόρ­τας, κά­τι που ση­μαί­νει ό­τι πι­θα­νό­τα­τα ο δρά­στης ή­ταν πρό­σω­πο γνω­στό στον ά­τυ­χο 53χρονο άν­δρα.
Ση­μει­ώ­νε­ται ό­τι, μέ­χρι στιγ­μής, έ­χουν γί­νει έ­ξι προ­σα­γω­γές υ­πό­πτων, αλ­λά κα­μί­α σύλ­λη­ψη. Ό­λοι οι ύ­πο­πτοι που α­να­κρί­νον­ται εί­ναι αλ­λο­δα­ποί που ερ­γά­ζον­ται σε χω­ρά­φια στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ρι­ο­χή της Τρι­φυ­λί­ας.
ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Στο περιβάλλον του αναζητούνται οι δράστες
της δολοφονίας Αρχιμανδρίτη στη Μεσσηνία

 16/02
Στο στενό του περιβάλλον εστιάζει η Αστυνομία, τις έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών της άγριας δολοφονίας 54χρονου Αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας που βρέθηκε την Κυριακή το πρωί, χτυπημένος με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι.
 
Οι κάτοικοι της Χώρας ανησύχησαν, όταν το Αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας δεν εμφανίσθηκε στην εκκλησία. Όταν τον αναζήτησαν στο σπίτι του, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή και το σπίτι αναστατωμένο, αλλά όχι παραβιασμένο.
 
Σοκαρισμένοι είδαν τον Αρχιμανδρίτη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε απέκλεισε το χώρο, ενώ ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο, διαπίστωσε ότι ο άτυχος ιερωμένος έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και ένα μεγάλο τραύμα με αιχμηρό αντικείμενο στο κρανίο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου