Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2η: Η «αυλή» κατέστρεψε τον περιφερειάρχη..!


DIAPLOKH

ΜΕΡΟΣ 2ο:
Η κρίση στην παράταξη Τατούλη, έκδηλώθηκε  την ίδια ημέρα που αποκαλύφθηκε τι συνέβη με το συνέδριο στο costa Navarino…
Δεν ήταν μόνο το υπέρογκο ποσό που δαπανήθηκε όσο ο τρόπος που αυτό πληρώθηκε.
Ηταν πολλά μαζεμένα και εκεί…έσκασαν..!
Ο Γιώργος Δέδες απείχε απο το συνέδριο και τις επόμενες ημέρες έκανε και δηλώσεις για την παρωδία αυτή.
Στο επίκεντρο των περιφερειακών συμβούλων και των αντιπεριφερειαρχών μπήκε ο τρόπος που η κόρη του περιφερειάρχη Παρασκευή Τατούλη κινεί τα νήματα…
Αρχισε ένα γαιτανάκι αποκαλύψεων για πολλά πράγματα.
Ενα είναι σίγουρο.
Οι αντιπεριφερειάρχες, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και τα μέλη της «Νέας Πελοποννήσου», μπορούσαν και να κατανοήσουν και να διαχειριστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την ΚΑΣΤΑΤ.
Την Ανώνυμη εταιρεία του αδελφού του περιφερειάρχη κ.Βασίλη Τατούλη. Η ΚΑΣΤΑΤ ανεξάρτητα απο το άν έχει σε κάποια σημεία ευνοϊκότερη μεταχείριση απο τις υπηρεσίες, είναι μία σοβαρή τεχνική εταιρεία που προυπήρχε της περιφέρειας, είναι καλή στον κατασκευαστικό τομέα και δίνει δουλειά σε κόσμο. Δεν είναι εταιρεία-αέρας και αυτό το ήξεραν όλοι.
Ακόμα και το ΠΑΣΟΚ δεν θα είχε πρόβλημα με φήμες. Ολοι είχαν διάθεση να στηρίξουν τον Πέτρο Τατούλη στο θέμα της ΚΑΣΤΑΤ.
Η συντριπτική πλειοψηφία όμως όταν άρχισε να ενημερώνεται για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί ΠΑΡΑΔΙΟΙΚΗΣΗ η κα. Παρασκευή Τατούλη, βγήκε στην κυριολεξία έξω απο τα ρούχα της.
Κανένας δεν μπορούσε να το δεχθεί.
Η κα. Τατούλη απο νωρίς φρόντισε να φέρει στην περιφέρεια τους δικούς της ανθρώπους και να τους εξελίξει σε άμεσους συνεργάτες του περιφερειάρχη.
Γύρω της έστησε μία «ομάδα» η οποία άρχισε προνομιακά να μπαίνει σε όλα τα παιχνίδια.
Παντού κινούνται άνθρωποι της.
Ολόκληροι τομείς δράσεων της περιφέρειας περνούν απο τα χέρια της.
Απο τα προγράμματα ΤΟΠΕΚΟ και ΤΟΠΣΑ μέχρι την Μυθική Πελοπόννησο.
Η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών-αναδόχων είναι φίλοι της.
Κατάφερε μάλιστα να έχει ανοικτή γραμμή και με τους επικεφαλής των υπηρεσιών, τους οποίους συχνά πυκνά καλούσε στην Αθήνα και συντόνιζε..!
Οι αντιπεριφερειάρχες είχαν καιρό εκφράσει έντονες αντιρρήσεις για όλα αυτά.
Στην ερώτηση που έχει κάνει ο Νίκος Γόντικας για τα 5,5 εκατομμύρια της προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, αν προσέξει κανείς, που δόθηκαν σε ποιές εταιρείες δόθηκαν (δεν λέμε παράνομα) θα έχει μπροστά του ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΖΛ, της δράσης της κας Τατούλη.
Η στενή της σχέση με τους κκ. Τσιαρτσιάμη, Μιχαλόπουλο και ιδιαίτερα τον κ.Μπερέτσο (και άλλους) είναι καθημερινό θέμα συζήτησης σε ΟΛΟΥΣ τους υπαλλήλους της περιφέρειας.
Οι υπάλληλοι εδώ και ένα χρόνο έχουν αρχίσει να ενημερώνουν αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους για τα τεκτενόμενα. Αρχισαν να δίνουν χαρτιά.
Αυτά που αναζητά και ο Βουδούρης.
Απορούν κάποιοι πως ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δεν θέλει να ακούσει καν για Τατούλη.
Η απάντηση είναι απλή. Εχει εξαιρετική ενημέρωση. Οπως έχει και ο Γιάννης Μιχελάκης απο το ίδιο πρόσωπο το οποίο ποτέ δεν κρύφτηκε, ότι δυσφορούσε με όλα αυτά.
Η κα. Τατούλη με τον εξωθεσμικό της ρόλο κατάφερε απίστευτη ζημιά στον περιφερειάρχη.
Τόση που και ο ίδιος δεν έχει αντιληφθεί γιατί πιθανότατα δεν ξέρει το πλέγμα δράσεων αλλά και συμπεριφορών…!
Ας μην διαφεύγει απο κανέναν ότι η ίδια διαχειρίστηκε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και τα μέσα ενημέρωσης της Πελοποννήσου, με τραγικές συνέπειες…
ΤΕΛΟΣ 2ου ΜΕΡΟΥΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ…..
Το Βατερλό με τα ΜΜΕ και οι κασέτες…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου