Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Οι 58 πλημμύρισαν το REX στην Καλαμάτα


benos

Η πο­λι­τι­κή εκ­δή­λω­ση της «Πρω­το­βου­λί­ας των 58» στην Κα­λα­μά­τα πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε χθές το βρά­δυ στο ξε­νο­δο­χεί­ο R­ex με την πα­ρου­σί­α κυ­ρί­ως πα­λι­ών στε­λε­χών του ΠΑ­ΣΟΚ αλ­λά και λί­γων α­τό­μων α­πό άλ­λους χώ­ρους.
«Η  «Πρω­το­βου­λί­α των 58» δι­α­κο­νεί τον πραγ­μα­τι­σμό». Αυ­τό υ­πο­γράμ­μι­σε ο ε­πί­κου­ρος κα­θη­γη­τής του Πα­νε­πι­στη­μί­ου Α­θη­νών Πα­να­γής Πα­να­γι­ω­τό­που­λος έ­νας α­πό τους ι­δρυ­τές των «58» και ε­πέ­κρι­νε την Νέ­α Δη­μο­κρα­τί­α και τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ λέ­γον­τας με­τα­ξύ άλ­λων ό­τι οι πρώ­τοι ο­νει­ρεύ­ον­ται “Πα­πά­γους του μέλ­λον­τος” και οι δεύ­τε­ροι “τη ρε­βάνς του Βε­λου­χι­ώ­τη”.
kinisi58 2
Ο δι­κη­γό­ρος Γιά­ννης Κα­ού­νης τό­νι­σε ό­τι δεν θα πρέ­πει να γί­νον­ται μό­νο πε­ρι­κο­πές, αλ­λά πρέ­πει να γί­νουν και με­ταρ­ρυθ­μί­σεις”. Ε­νώ για τις Ευ­ρω­ε­κλο­γές η «Πρω­το­βου­λί­α των 58» θα προ­χω­ρή­σει στην ε­πι­λο­γή προ­σώ­πων με την συμ­με­το­χή των πο­λι­τών. .
Α­πό την πλευ­ρά του ο πρώ­ην υ­πουρ­γός Σταύ­ρος Μπέ­νος ξε­κα­θά­ρι­σε ό­τι θα εί­ναι στους 58 μέ­χρι να συγ­κρο­τη­θεί η πα­ρά­τα­ξη. Α­πό ε­κεί και πέ­ρα θα πα­ρα­μεί­νει στο “Δι­ά­ζω­μα” και δεν θα εμ­πλα­κεί σε ρό­λους και α­ξι­ώ­μα­τα. Ό­σο για την «Πρω­το­βου­λί­α των 58» ση­μεί­ω­σε ό­τι εί­ναι πα­ρά­τα­ξη πο­λι­τών και ό­χι κλει­στών δω­μα­τί­ων. Ο κ. Μπέ­νος δεν πα­ρέ­λει­ψε να α­να­φερ­θεί στο πα­ρά­δειγ­μα του δή­μου Κα­λα­μά­τας , ό­ταν ή­ταν αυ­τός ε­πι­κε­φα­λής, ε­πι­ση­μαί­νον­τας τις δυ­σκο­λί­ες με την ε­φαρ­μο­γή των πο­λε­ο­δο­μι­κών σχε­δί­ων, κα­θώς και στην  με­ταρ­ρύθ­μι­ση των ΚΕΠ.
kinisi58 8
Στην εκ­δή­λω­ση πα­ρα­βρέ­θη­καν, ο πρώ­ην βου­λευ­τής του ΠΑ­ΣΟΚ Γιά­ννης Γι­αν­να­κό­που­λος, αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Μεσ­ση­νί­ας Πα­να­γι­ώ­της Α­λευ­ράς, ο ε­πι­κε­φα­λής της μεί­ζο­νος μει­ο­ψη­φί­ας του  Δη­μο­τι­κού συμ­βου­λί­ου Κα­λα­μά­τας Θε­ό­δω­ρος Μπρε­δή­μας, οι πρώ­ην δή­μαρ­χοι Κα­λα­μά­τας Χρή­στος Μα­λα­πά­νης και Γι­ώρ­γος Κου­τσού­λης, οι πε­ρι­φε­ρεια­κοί σύμ­βου­λοι Γιά­ννης Αρ­γυ­ρά­κης, Κώ­στας Τσα­πό­γας και Γι­ώρ­γος Μπα­κού­ρος, ο γραμ­μα­τέ­ας της Ν.Ε. Μεσ­ση­νί­ας του ΠΑ­ΣΟΚ Γιά­ννης Χρι­στό­που­λος, κα­θώς και αρ­κε­τά το­πι­κά στε­λέ­χη του ΠΑ­ΣΟΚ.
kinisi58 7 kinisi58 6 kinisi58 5 kinisi58 4 kinisi58 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου