Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου

Καταγγελία Πατσαρίνου για παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου 28/02/2014
periferia ktirioΈγ­γρα­φο α­πέ­στει­λε ο πε­ρι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος Νί­κος Πα­τσα­ρί­νος προς την Α­πο­κεν­τρω­μέ­νη Δι­εύ­θυν­ση Πελ/νή­σου, Δυτ. Ελ­λά­δας και Ι­ο­νί­ου, με το ο­ποί­ο την ε­νη­με­ρώ­νει για  Πα­ρα­βί­α­ση του κα­νο­νι­σμού λει­τουρ­γί­ας του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου της Πε­λο­πον­νή­σου.
Συγ­κε­κρι­μέ­να, ο κ. Πα­τσα­ρί­νος το­νί­ζει στην ε­πι­στο­λή του τα ε­ξής:
«Κα­τά την 2η τα­κτι­κή συ­νε­δρί­α­ση του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου (Δευ­τέ­ρα 24/2/2014) συ­ζη­τή­θη­καν και λή­φθη­καν α­πο­φά­σεις για θέ­μα­τα, για τα ο­ποί­α δεν μας εί­χαν δο­θεί ει­ση­γή­σεις. Πα­ρά τις αν­τι­δρά­σεις μας, για την πα­ρα­βί­α­ση του άρ­θρου 8 του κα­νο­νι­σμού λει­τουρ­γί­ας του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου, η πλει­ο­ψη­φί­α του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου προ­χώ­ρη­σε στη λή­ψη των σχε­τι­κών α­πο­φά­σε­ων.
Ως εκ τού­του, ε­πει­δή α­φε­νός δεν εί­ναι η πρώ­τη φο­ρά που συμ­βαί­νει αυ­τό και α­φε­τέ­ρου α­φο­ρά θέ­μα­τα ι­δι­αί­τε­ρης ση­μα­σί­ας, θα θέ­λα­με να προ­βεί­τε στις α­πα­ραί­τη­τες ε­νέρ­γει­ες τή­ρη­σης του κα­νο­νι­σμού λει­τουρ­γί­ας του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου. Α­να­φε­ρό­μα­στε για τα υ­π’ α­ριθ­μόν 6, 24, 26, 29, 61 και 64 θέ­μα­τα της η­με­ρή­σιας δι­ά­τα­ξης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου