Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΠΟΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ??

Με Πέτρο Τατούλη πάει το ΠΑΣΟΚ                                  
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι διεργασίες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαίου. Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα αναφέρουν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει ακόμα και εντός της ημέρας να ολοκληρώσει την υπόθεση των στηρίξεων, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλά και να σταματήσουν οι εσωκομματικές τριβές που τελευταία έχουν παρατηρηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό η ανακοίνωση των ονομάτων που θα έχουν την στήριξη του ΠΑΣΟΚ θα γίνει στο περιθώριο των εργασιών της πρώτης συνδιάσκεψης για την συγκρότηση της Ελληνικής Ελιάς.
Σε ότι αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η εικόνα είναι λίγο έως πολύ ξεκάθαρη, καθώς ο σημερινός Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, αναμένεται να λάβει την εκ νέου στήριξη του ΠΑΣΟΚ και παρά τις όποιες διαφωνίες είχαν παρατηρηθεί. Άλλωστε ο κ. Τατούλης συναντήθηκε τελευταία τόσο με τον γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη, όσο και με το ηγετικό στέλεχος του Κινήματος Πάρι Κουκουλόπουλο, εκεί όπου φαίνεται ότι «κλείδωσε» η στήριξη, σύμφωνα πάντα και με την επιθυμία του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση του ΠΑΣΟΚ έρχεται μετά και την υποφαινόμενη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, προς το πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη.
Αυτό πλέον που έχει μείνει ως εκκρεμότητα είναι το τι θα πράξουν όλοι εκείνοι που έσπευσαν να διαφωνήσουν με την στήριξη Τατούλη και οι οποίοι έδειξαν διάθεση ακόμα και να κατέβουν ως αυτόνομη, λεηλατώντας με τον τρόπο τους τον κεντροαριστερό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου