Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΝΑΥΔΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΑΝΩΛΗ…

ΑΝΑΥΔΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΑΝΩΛΗ…
ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
Άναυδος έμεινε ο Πρωθυπουργός με τα στοιχεία που περιείχε ο φάκελος που του άφησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γ.Μανώλης που περιείχε στοιχεία για τα έργα της ΚΑΣΤΑΤ συμφερόντων της οικογενείας Τατούλη...
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Α.Σαμαράς πήρε τον φάκελο και τον μελέτησε χθες αργά το βράδυ στο σπίτι του στην Κηφισιά. 

Με το που είδε τα ιδιωτικά συμφωνητικά της ΚΑΣΤΑΤ που είναι σχεδόν πίσω από όλα τα έργα της Περιφέρειας άρχισε και τηλεφωνούσε σε στενούς συνεργάτες του για το πώς θα χειριστούν το θέμα μιας που είναι σίγουρο πως ο Γ.Μανώλης θα τα δώσει στην δημοσιότητα. 

Είναι αυτό που σας λέγαμε. 

Πως στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου θα σκάνε βόμβες στην Πελοπόννησο. 

Θα πέσει πολύ γέλιο. Πλέον και ο Αντώνης είναι με την πλάτη στον τοίχο!  
 
ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ…
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ...
Την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου «άδειασε» ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, επιλαχών στο συνδυασμό Τατούλη στη Μεσσηνία. Δεν αποδέχεται τη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στη θέση...
του Γιάννη Αργυράκη που εξελέγη αντιπεριφερειάρχης, επικρίνοντας το Σώμα για απαιδευσία, αμορφωσιά, αγραμματοσύνη.
Απαντώντας στην πρόσκληση του κ. Τατούλη να καταλάβει θέση συμβούλου στη θέση του Γ. Αργυράκη, ο κ. Αλεξανδρόπουλος (γεωπόνος) του γνωστοποιεί ότι δεν αποδέχεται τη συμμετοχή του: «α) για προσωπικούς λόγους, β) επειδή θεωρώ ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει υψηλό δείκτη απαιδευσίας».
Ο επόμενος επιλαχών που θα κληθεί να πάρει τη θέση του Γ. Αργυράκη, είναι ο Λεωνίδας Παπακώστας (τραγουδιστής παραδοσιακών τραγουδιών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου