Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Π. Αλευρά (όπως αναμενόταν) έδωσε
για Μεσσηνία ο Γ. Δέδες

15/04
Τον γεωπόνο και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, παρουσίασε σήμερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του στη Μεσσηνία.

Ο κ. Δέδες, από την Καλαμάτα, σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στις αρχές της παράταξής του «Πελοποννησιακή Συνεργασία», η οποία δημιουργήθηκε από τους «4» διαφωνούντες (Γ. Δέδε, Παν. Αλευρά, Γ. Πουλοκέφαλο, Ανδ. Πουλά), μετά την ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη του κ. Τατούλη.

Ο κ. Δέδες έκανε λόγο για κλειστό σύστημα διοίκησης από τον κ. Τατούλη που πρέπει να ανατραπεί, καθώς τα στοιχεία που τον διακρίνουν είναι η αδιαφάνεια, ο αυταρχισμός και ο αντιδημοκρατισμός.

Μίλησε για συνεργασία πολιτών και συμμετοχή τους, σε όλα τα επίπεδα αποφάσεων, ενώ για το μεγάλο θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, είπε πως υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες για πολύ σοβαρά ζητήματα, όπως είναι το κόστος διαχείρισης για τον Πελοποννήσιο, καθώς και ότι το θέμα της χωροθέτησης των μονάδων είναι ανοικτό και πρέπει να υπάρξουν εναλλακτικές προτάσεις όπου υπάρχουν αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε ότι εξ αρχής διαφωνούσε με την πολιτική Τατούλη, αλλά δεν μπορούσε να φυγοδικήσει από την αρχή από ένα νέο θεσμό που προσπαθούσε να πατήσει στα πόδια του και με εντολή Πελοποννησίων να παλέψει γι΄αυτόν και πως αυτό έγινε όταν ξεπεράσθηκαν όλες οι «κόκκινες γραμμές».
Τέλος, είπε ότι μετά το Πάσχα θα ανακοινώσει τους συνδυασμούς σε όλες τις περιφερειακές ενότητες.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου