Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Κα­λα­μά­τα-Ρι­ζό­μυ­λος-Πύ­λος-Με­θώ­νη! Ένας…αόρατος δρόμος με πολύ ψέμα και συμφέροντα!

Καλαμάτα-Ριζόμυλος: Ένας…αόρατος δρόμος με πολύ ψέμα και συμφέροντα! Θα ξαναδώσουν κοινή Συνέντευξη οι Δήμαρχοι Νίκας-Αναστασόπουλος-Καφαντάρης; 03/06/2014
3 Ι­ου­νί­ου ´14
@. Πέ­ρυ­σι, τέ­τοι­ο και­ρό, ορ­γί­α­ζε η τριά­δα των Δη­μάρ­χων της Μεσ­ση­νί­ας (Νί­κας, Α­να­στα­σό­που­λος και Κα­φαν­τά­ρης) για τον δρό­μο Κα­λα­μά­τα-Ρι­ζό­μυ­λος!
@. Ό­λοι μί­λα­γαν για την έν­τα­ξή του στο .­..Ε­ΣΠΑ και ε­ξέ­θε­ταν τον Πρω­θυ­πουρ­γό, με το.­.. ρε­φρέν, πως εί­ναι έν­το­νο το εν­δι­α­φέ­ρον του και η α­πό­φα­σή του να εν­τα­χθεί.­.­.!
@. Μά­λι­στα οι Δή­μαρ­χοι έ­δω­σαν κοι­νή συ­νέν­τευ­ξη και .­..υ­πο­χρέ­ω­σαν και τον τό­τε Γ.Γ Α­πο­κεν­τρω­μέ­νης Δι­οί­κη­σης Μα­νώ­λη Αγ­γε­λά­κα να “δι­αν­θί­σει” με Κυ­βερ­νη­τι­κό στίγ­μα το εν­δι­α­φέ­ρον για τον δρό­μο α­πό τη “χά­ρα­ξη Δρά­κου”.
@. Ε­πί­σης έ­φε­ραν και τον .­.­.”μπα­λαν­τέρ” υ­πη­ρε­σια­κό πα­ρά­γον­τα Γ. Καρ­νέ­ση να ε­πι­βε­βαι­ώ­σει τα πο­λι­τι­κά.­..ψέ­μα­τα!
@. Α­κό­μη “α­πέ­δει­ξαν” με μα­θη­μα­τι­κά δι­κής τους.­.. α­να­κά­λυ­ψης,πως το κό­στος των α­παλ­λο­τρι­ώ­σε­ων ή­ταν.­.. μη­δα­μι­νό!
@. Μά­λι­στα, ο­ποί­ος τολ­μού­σε να πει την α­λή­θεια ή­ταν ο .­..ε­χθρός της Α­νά­πτυ­ξης για την Μεσ­ση­νί­α.
@. Λες η α­νά­πτυ­ξη ή­ταν “ταυ­τι­σμέ­νη” με την νέ­α χά­ρα­ξη και ό­χι με την πραγ­μα­το­ποί­η­ση του ΣΥ­ΝΟ­ΛΙ­ΚΟΥ δρό­μου Κα­λα­μά­τα-Ρι­ζό­μυ­λος-Πύ­λος-Με­θώ­νη!
@. Και η α­λή­θεια ή­ταν μια και μο­να­δι­κή!
@. Ο δρό­μος ό­πως τον δι­α­φή­μι­ζαν πως .­.­.­.”θα” γί­νει, ΔΕΝ… Μπο­ρού­σε να γί­νει!
1. Ή­ταν πα­νά­κρι­βος κα­τα­σκευ­α­στι­κά. Ε­πι­βα­ρύν­θη­κε α­κό­μη πε­ρισ­σό­τε­ρο με τις δή­θεν πα­ρεμ­βά­σεις δη­μι­ουρ­γί­ας των κόμ­βων για την ι­κα­νο­ποί­η­ση των.­.. πο­λι­τών.
2. Δεν μπο­ρού­σε να εν­τα­χθεί στο Ε­ΣΠΑ λό­γω υ­περ­βο­λι­κού κό­στους και λό­γω χρο­νι­κού πε­ρι­ο­ρι­σμού. Έ­πρε­πε δη­λα­δή να.­.. α­πεν­τα­χθούν άλ­λα έρ­γα και στο με­τα­ξύ δεν θα προ­λά­βαι­νε η ο­λο­κλή­ρω­σή του μέ­χρι το τέ­λος του 2015 που α­παι­τεί το Ε­ΣΠΑ!
3. Οι α­παλ­λο­τρι­ώ­σεις δεν εί­χαν ού­τε καν, ξε­κι­νή­σει! Οι δι­α­δι­κα­σί­ες χρο­νο­βό­ρες και τα α­παι­τού­με­να χρή­μα­τα πολ­λά. Χρή­μα­τα τα ο­ποί­α πλη­ρώ­νει το κρά­τος και ό­χι το Ε­ΣΠΑ και μά­λι­στα ού­τε για δείγ­μα δεν υ­πήρ­χαν στον κρα­τι­κό Προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό.

@. Θυ­μί­ζου­με πως ό­ταν η Πε­ρι­φέ­ρεια α­να­κοί­νω­σε πως θα “φτιά­ξει” το γε­φύ­ρι στον Πά­μι­σο, θε­ω­ρή­θη­κε πως ή­ταν.­..σαμ­πο­τάζ στη Α­νά­πτυ­ξη.
@. Ε­πει­δή ό­μως ή­ταν η ε­πο­χή που κα­νέ­νας στην Πε­ρι­φέ­ρεια δεν ή­θε­λε να “στε­να­χω­ρή­σει” (δια μέ­σου τρί­των) τον Πρω­θυ­πουρ­γό, έ­σπευ­σαν οι Τα­τού­λης – Νι­κο­λά­κου να.­.. α­πο­σύ­ρουν το έρ­γο και να δη­λώ­σουν πως .­..εκ λά­θους εί­χε πά­ει για συ­ζή­τη­ση στο Π. Σ!
@. Α­κό­μη και ο Βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας Γ. Λαμ­πρό­που­λος που έ­δω­σε συγ­κε­κρι­μέ­νους τρό­πους κα­τα­σκευ­ής του ΣΥ­ΝΟ­ΛΙ­ΚΟΥ έρ­γου δέ­χθη­κε .­..κρι­τι­κή!
@. Μά­λι­στα ο κ. Λαμ­πρό­που­λος εί­χε θυ­μί­σει και την “ι­στο­ρί­α” για την με­λέ­τη του έρ­γου με αρ­μό­διο υ­πουρ­γό τό­τε τον Γι­ώρ­γο Σου­φλιά!
@. Τώ­ρα που βρί­σκε­ται α­λή­θεια η πο­ρεί­α του έρ­γου;
@. Ποι­ος θα α­να­λά­βει να δώ­σει την συ­νέ­χεια στο.­.. πα­ρα­μύ­θι; Ο Νί­κας; Ο Καρ­νέ­σης;
@. Θα προ­τι­μού­σα­με πάν­τως τον Δή­μαρ­χο Κα­λα­μά­τας Π. Νί­κα!
@. Εί­ναι ο.­.. κα­ταλ­λη­λό­τε­ρος!
@. Να φαν­τα­στεί­τε πως μό­λις πριν λί­γες μέ­ρες πή­γε σε κα­τοί­κους στην πε­ρι­ο­χή της “φαν­τα­στι­κής” κα­τα­σκευ­ής του δρό­μου και ζη­τού­σε την ψήφο των κατοίκων επειδή τους έκανε… πλούσιους με την αναβάθμιση της περιοχής λόγω του… δρόμου!
@@@. Σ. Σ : Αναζητήστε μέσω της στήλης του Astriti του farenews τα δεκάδες παλαιότερα δημοσιεύματα για τον δρόμο Καλαμάτα-Ριζόμυλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου