Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΧΕΡΑΚΙ – ΧΕΡΑΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ. ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε: 10/06/2014
ork1


«Γνωρίζετε πως πάμε να εξαντλήσουμε την τετραετία. Χρειάζεται σοβαρότητα, πολλή δουλειά, και λίγες κουβέντες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Το ίδιο μήνυμα επανέλαβε σε δημοσιογράφους βγαίνοντας από την αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι: «Δουλειά, δουλειά, δουλειά».
Ο κ. Σαμαράς έθεσε τους πολιτικούς άξονες της νέας κυβέρνησης, με σταθερούς στόχους να «βγούμε από την κρίση και τα Μνημόνια», δεσμευόμενος ταυτόχρονα πως η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να διορθώσει και να αποκαταστήσει της αδικίες που έγιναν.
Τόνισε πως πρώτο μεγάλο έργο της νέας κυβέρνησης θα είναι η διαπραγματευτική μάχη για το χρέος, η οποία αναμένεται να γίνει στο πλαίσιο της επόμενης αξιολόγησης το φθινόπωρο.
Προτεραιότητα του νέου σχήματος θα είναι «θεμελίωση της ανάκαμψης σε στέρεες βάσεις», χωρίς όμως να «κατρακυλήσουμε σε ελλείμματα και ύφεση».
Διαβάστε τη συνέχεια: Σαμαράς : “Πάμε να εξαντλήσουμε την τετραετία”


”Στα διαλείμματα της δουλειάς έτρωγα σούσι” μας είπε ο Στουρνάρας, με μια διάθεση λες και δεν είχε καταστρέψει την Ελλάδα…




Προηγούμενη ενημέρωση:
Στις 15:30 ξεκίνησε η ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο προεδρικό μέγαρο παρουσία του Κάρολου Παπούλια.
Από τους πρώτους έφτασαν ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γιώργος Ορφανός, ο Αργύρης Ντινόπουλος.
orkomosia
Η ορκωμοσία θα γίνει από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και φυσικά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου.
ork1
Αφού ορκιστούν και υπογράψουν, οι νέοι υπουργοί θα πάρουν το δρόμο για τη Βουλή καθώς εκεί θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το νέο υπουργικό συμβούλιο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προχώρησε χθες σε σαρωτικό ανασχηματισμό με 17 νέα πρόσωπα, 8 νέους υπουργούς, έναν υπουργός αναπληρωτή και οκτώ νέους υφυπουργούς.
ork2
Στο νέο σχήμα  υπουργός Οικονομικών έγινε ο  Γκίκας Χαρδούβελης, που μπαίνει στη θέση του Γιάννη Στουρνάρα μετά από δύο χρόνια.
ork3
Οι κυριότερες αλλαγές που έγιναν στα υπουργεία είναι ο Αργύρης Ντινόπουλος νέος υπουργός Εσωτερικών, ο Ν.Δένδιας στο υπουργείο Ανάπτυξης, ο Μάκης Βορίδης υπουργός Υγείας, ο Ανδρέας Λοβέρδος υπουργός Παιδείας, ο Βασίλης Κικίλιας υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
ork4
ork5
ork6
ork7





Διαβάστε επίσης:
Σαμαράς : “Πάμε να εξαντλήσουμε την τετραετία”
”Επιστρατεύομαι στα δύσκολα” είπε ο Λοβέρδος, ”κακό που μας βρήκε…” λέμε εμείς…
Απευθείας στο Υπουργικό Συμβούλιο ο …Μπένι! Δεν κατάφερε να …περπατήσει αφού έσκασε απ’ το φαϊ χθες βράδυ…
Ορκίστηκε και ο άνθρωπος της τρόικας Γκίκας Χαρδούβελης
ΒΙΝΤΕΟ – Κικίλιας πριν την ορκωμοσία: Μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη!
Ο Γιακουμάτος μίλησε για “ανάπτυξη” – Καλά κρασιά!
Πρώτος έφτασε ο Ορφανός στην ορκωμοσία. Βιάζεται να πάρει την καρέκλα!
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ “ΓΛΥΦΤΕΣ”, ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΓΑΛΑΖΙΟΙ “ΤΣΑΤΣΟΙ” ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΚΑΙ “ΚΑΤΙΝΕΣ” ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ-”ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου