Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

για το θέμα του δρόμου Ριζόμυλος – Καλαμάτα, χειρίζεται προσωπικά ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς.

Φωτογραφία: Νίκας Μανίκας .....και μπροστα μονος του ο Σαμαράς
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παν. Νίκα: Αναμονή εξελίξεων στο Καλαμάτα - Ριζόμυλο.
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
 
Ανακοινώσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα για το νέο δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος, δήλωσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας. Παρατήρησε ότι το θέμα το χειρίζεται προσωπικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Χαρακτήρισε το δρόμο αυτό «ισάξιο με τον εθνικό δρόμο», διευκρινίζοντας πως «γι’ αυτό μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το έργο και με προσωπικό κόστος - επιθέσεις που δέχομαι περί κλειστού δρόμου».
Ανέφερε, ωστόσο, ότι δεν έχει καμία ειδοποίηση από το Γραφείο του υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, περί σύγκλησης σύσκεψης δημάρχων στο υπουργείο για την κατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου, όπως είχε ενημερώσει πρόσφατα συνάδελφός του - δήμαρχος του νομού.

Άγνοια Νίκα για τη φημολογούμενη συνάντηση δημάρχων για το Ριζόμυλος- Καλαμάτα

        10/09/2014   
Ουδεμία ενημέρωση για το αν θα πραγματοποιηθεί η φημολογούμενη συνάντηση των δημάρχων της Μεσσηνίας με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Χρυσοχοΐδη, για το θέμα του δρόμου Ριζόμυλος – Καλαμάτα, έχει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Π. Νίκας. 
Αυτό γνωστοποίησε χθες σε δηλώσεις του, αναφέροντας πως το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς. Χαρακτήρισε δε, το συγκεκριμένο οδικό τμήμα ισάξιο με τον αυτοκινητόδρομο, που θα δώσει πνοή ανάπτυξης στη Μεσσηνία, για να προσθέσει ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την κατασκευή του, έστω κι αν αυτό έχει πολιτικό κόστος για τον ίδιο, με το να ζητά το συγκεκριμένο τμήμα να είναι «κλειστό». 
 http://www.tharrosnews.gr Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/44522-anamoni-ekselixewn-kalamata-rizomylos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου