Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Παρασκευή και 13


Και επίσημα Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Καλαματιανός Προκόπης Παυλόπουλος
Από Μεσσηνιο πρωθυπουργο σε Μεσσηνιο προεδρο Παρασκευή και 13 ,και με μια διαφορα ο Παυλόπουλος επροταθει από το ΔΣ της Καλαματας ως επίτιμος δημότης ενώ ο Σαμαρας όχι .


http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/item/58433-epitimos-dimotis-kalamatas-prokopis-pavlopoulos


Στην ορκωμοσία του Προκόπη Παυλόπουλου ο δήμαρχος Καλαμάτας                   


Στην ορκωμοσία του Προκόπη Παυλόπουλου ο δήμαρχος Καλαμάτας
13 Μαρ
2015
Στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου βρέθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, έχοντας μάλιστα και θερμή χειραψία. 

Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, στη συνεδρίασή του της 26ης Φεβρουαρίου 2015, για την ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων του συμπατριώτη μας Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, εξέδωσε ψήφισμα, στο οποίο τονίζει πως «θεωρεί την ψήφιση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως έκφραση μεγίστης τιμής και για την πόλη της Καλαμάτας». Επίσης, του εύχεται καλή επιτυχία στα υψηλά του καθήκοντα και τον «διαβεβαιώνει πως ο λαός και ο Δήμος της Καλαμάτας θα τον στηρίζει στο δύσκολο έργο και στον αγώνα του, ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και αδιεξόδων που ταλαιπωρούν τη χώρα και το λαό μας τα τελευταία χρόνια».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου