Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΧΙ


ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΧΙ
Με εμμονή στην Αριστερά, που πρέσβευε και υπηρέτησε ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης ΨΗΦΙΖΩ ΌΧΙ ΣΤΟ ΟΧΙ των αφελών και των πρόσκαιρων, των αμήχανων και φοβισμένων, αυτών των απίθανων Σ.ΑΝ.ΕΛ.. Αυτών, που φοβήθηκαν το φόβο, τον οποίο κατασκεύασαν, αυτών που ηττήθηκαν από το φόβο, πριν τον δουν. Μάγκες, η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.
Αν ο κ. Τσίπρας γουστάρει πρωθυπουργία και καλοκαιράκι, ας ροβολήσει κατά την Αίγινα με τον κο Φλαμπουράρη, να τους διηγείται μαλακίες παιγνί...ων ο κ. Μπαρουφάκης.
Αν ο κ. Λαφαζάνης, όπως λέει, κάνει πείραμα με το δημοψήφισμα, ας αρχίσει να διαβάζει Χάρι Πότερ. Εγώ δεν συναίνεσα ποτέ να είμαι πειραματόζωό του.
Αν ο κ. Τσακαλώτος λέει ότι κάνανε δημοψήφισμα, επειδή θα έχαναν τη δεδηλωμένη και την κυβερνητική καρέκλα, ας πάει πάλι Σκωτία.
Απορώ, πώς αυτοί οι απίθανοι τύποι μιλούν ακόμη και πώς αντέχουν να λένε αυτές τις υπερμεγέθεις παπαριές.
Λοιπόν, Κυριακή κοντή γιορτή.
Για να υπάρχουμε και τη Δευτέρα και με εμμονή στην αρχή, ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ, ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΧΙ της ανοησίας, καθώς πλέον δε με απασχολεί αν ο κ. Πετράκος, η κ. Κοζομπόλη , η κ. Ψαρέα και ο κ. Κωνσταντινέας είναι βουλευτές του καλοκαιριού, καθώς το μόνο, που τους απασχολεί στην ουσία είναι να λαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους σε ευρώ και μάλιστα να τους λαμβάνουν προτού λάβουν την πενιχρή τους σύνταξη οι συνταξιούχοι.
Ραντεβού στα Γουναράδικα.
Ποτέ μαζί στην ίδια κάλπη η ψήφος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με τη ναζιστική ψήφο της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου