Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Φωτογραφίζουν τον επενδυτή ..... 6,500 τμ κτηριακές εγκαταστάσεις υψους 7,5 μετρων

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΥΛΟΥ

ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ (USB) ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ
ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ
Για 40 χρονια οδεύει η παραχώρησης της μαρίνας της Πυλου με μειωμένο συντελεστή δόμησης κατά 50%  όπως αποφασίσθει και στο δημοτικο συμβούλιο Πυλου στις 2/3/2016 αλλά με 6,500 τμ κτηριακές εγκαταστάσεις υψους 7,5 μετρων
Την επικαιροποίηση της νέας πρότασης που αφορά το χώρο της Μαρίνας Πύλου, σύμφωνα με τις προτάσεις και παρατηρήσεις από φορείς της περιοχής, αποδέχθηκε ομόφωνα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλου - Νέστορος.
Οι προϋποθέσεις που έθεσε η Επιτροπή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, είναι: «Αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι ο υπό παραχώρηση προς το δήμο χώρος (πλατεία σφαγείων 2,746 τμ )που φαίνεται στα συνημμένα σχέδια θα ισχύει όσο και η παραχώρηση, καθώς επίσης να υπάρχει συντελεστής δόμησης και στο υπό παραχωρούμενο τμήμα».
Επίσης, ζητεί «να ληφθεί πρόνοια για χώρο για τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Πύλου εντός της φυλασσόμενης περιοχής».
Στο σκεπτικό της απόφασης γίνεται γνωστό ότι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου και τα έγγραφα του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Πύλου "ΝΑΣΠ Νέστωρ" και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου.
Οι απόψεις για τις τροποποιήσεις επί της μελέτης γενικού προγραμματικού σχεδίου και στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων της Μαρίνας Πύλου ζητήθηκαν με έγγραφο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Α.Ε.
http://www.hradf.com/el/portfolio/small-ports-chios-pylos


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου