Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Λήψη απόφασης για την ονοματοδοσία δημοτικού πάρκου στην Πύλο. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, λόγω των συχνών διακοπών και της έντασης που δημιουργήθηκε στην αίθουσα, ο Πρόεδρος έληξε τη συνεδρίαση, χωρίς να ληφθεί απόφαση.

A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
 Από το πρακτικό της με αριθμό 5/2018, συνεδρίασης του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου του Δήμου Πύλου - Νέστορος
 Αριθμός Απόφασης : 08/2018
Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
 Λήψη απόφασης για την ονοματοδοσία δημοτικού πάρκου στην Πύλο.
 Στην Πύλο και στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα την τριακοστή (30η ) του μηνός Ιουλίου του έτους 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου του Δήμου Πύλου- Νέστορος, συνήλθε σε τατκική συνεδρίαση, κατόπιν της με αριθμ. Πρωτ 10495/26-07-2018 γραπτής πρόσκλησης που δόθηκε σε κάθε ένα τακτικό μέλος του, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/7-6-2010 τ.Α.’) που αφορά τη σύγκλιση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 89 του Ν. 3852/2010, δεδομένου ότι σε σύνολο 5 Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου του Δήμου Πύλου- Νέστορος ήταν παρόντες 4 Σύμβουλοι, δηλαδή, ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1. Γουρνάς Ηλίας - Πρόεδρος 1. Καλδής Χαράλαμπος - Μέλος 1. Καρύγιαννη Χριστιάνα– Μέλος 3. Γιαννούτσος Γεώργιος - Μέλος 4. Στάμου Κυριακούλα - Μέλος Για την τήρηση του πρακτικού της συνεδρίασης παραβρέθηκε ο τακτικός υπάλληλος του Δήμου Πύλου - Νέστορος κ. Τσέρτος Θεόδωρος του Γεωργίου.
 ΘΕΜΑ: ΠΡΩΤΟ (1Ο ) Με την έναρξη της συνεδρίασης, o Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου του Δήμου Πύλου- Νέστορος κ. Γουρνάς Ηλίας, ανέφερε και πρότεινε προς τα παρόντα μέλη της Δημ. Κοινότητα ΠΥΛΟΥ, το παρακάτω θέμα: Λήψη απόφασης για την ονοματοδοσία δημοτικού πάρκου στην Πύλο. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου του Δήμου Πύλου - Νέστορος μετά την εισήγηση και πρότασή του,κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.
 Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, λόγω των συχνών διακοπών και της έντασης που δημιουργήθηκε στην αίθουσα, ο Πρόεδρος έληξε τη συνεδρίαση, χωρίς να ληφθεί απόφαση.
 Το μέλος της Δ.Κοινότητας κ. Στάμου Κυριακούλα, ζήτησε να καταγραφεί στα πρακτικά το εξής:

“Διεκόπη το Συμβούλιο μετά την παρέμβαση της δικηγόρου της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, η οποία εξύβρισε το σύνολο του Τοπικού Συμβουλίου ως καννίβαλους και γι' αυτό αποχώρησα.” 

Η πράξη αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 08/2018 Αφού συντάχθηκε και διαβάστηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται όπως ακολουθεί: Ο Πρόεδρος Του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου Γουρνάς Ηλίας Τα μέλη 1. Καρύγιαννη Χριστιάνα 2. Γιαννούτσος Γεώργιος 2. Στάμου Κυριακούλα Ακριβές Απόσπασμα Πύλος 30 Ιουλίου 2018
Ο Πρόεδρος Του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου Γουρνάς Ηλίας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου