Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Δίκτυα Ύδρευσης με αμιαντοσωλήνες και οικισμοί χωρίς Υδρομετρητές

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος για ακόμα μια φορά «Πρωταγωνιστεί » και κλέβει την παράσταση με τις οπισθοδρομικές ενέργειες που εκτελεί στο πλαίσιο της «Αναπτυξιακής» πορείας που χαράζει .
Έργο Πνοής και προτεραιότητα του αποτέλεσε η επαναφορά του Δικτύου Ύδρευσης με αμιαντοσωλήνες ,ως γνωστόν επιβεβαιωμένους από επίσημες Επιστημονικές Μελέτες για την καρκινογόνο δράση και τις δυσμενείς μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην Υγεία των Πολιτών .
Το ΄΄έγκλημα΄΄ συντελέστηκε στην Δημοτική Κοινότητα Γλυφάδας κατά το έτος 2012 όπου αποκλειστικά με πρωτοβουλία του νυν Δημάρχου κ. Καφαντάρη Δημήτριου, παρανόμως εκτελέστηκαν οι εργασίες της εξ’ ολοκλήρου αποξήλωσης του ήδη υπάρχοντος και προσφάτως τοποθετημένου Νέου Δικτύου Ύδρευσης . Το Δίκτυο αυτό επισήμως είχε ολοκληρωθεί προγενέστερα (από το έτος 2009) και περιελάμβανε την αντικατάσταση των βλαβερών αμιαντοσωλήνων στο σύνολό τους και την εύρυθμη Λειτουργία του Δικτύου σύμφωνα με τις ισχύουσες Τεχνικές Προδιαγραφές .
Συμπερασματικά , για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει ο. κ. Καφαντάρης αποφάσισε αυτοβούλως την απαξίωση ενός ευάρεστου Έργου και την Επαναλειτουργία του πεπαλαιωμένου από αμίαντο Δικτύου Ύδρευσης θέτοντας εκ νέου σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία των Πολιτών.
Επιπρόσθετα όσον αφορά την Τιμολογιακή Πολιτική του Νερού , ενός εκ των πολυτιμότερων αγαθών του Δημότη , αξίζει να σημειωθεί ότι στον Δήμο Πύλου Νέστορος ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Συγκεκριμένα αφενός υπάρχουν κάποια Δημοτικά Διαμερίσματα ,οι Δημότες των οποίων τιμολογούνται κανονικά βάση της κατανάλωσης τους ,και αφετέρου υπάρχουν κάποια δημοτικά διαμερίσματα στα οποία για λόγους κυρίως ψηφοθηρικούς δεν επιβάλλεται ουδεμία Τιμολογιακή Πολιτική καθώς απουσιάζουν ακόμα και οι αντίστοιχοι Υδρομετρητές .
Προσκαλώ Δημόσια τον κ. Καφαντάρη να διακόψει τις στρατηγικές Στρουθοκαμηλισμού που τα τελευταία χρόνια συνηθίζει και να θέσει τον εαυτό του απέναντι στις ευθύνες που τον κατακλύζουν, δίνοντας έστω και μια φορά επαρκείς απαντήσεις το Κοινό του οποίου προΐστανται για τα μείζονος σημασίας θέματα που προκύπτουν.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ»
ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου