Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

κρούσμα σε εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Πύλου

 

Αγαπητοι γονεις,
Ενημερωθηκαμε πως υπάρχει επιβεβαιωμενο κρουσμα Κορωνοιου σε άτομο του διδακτικου προσωπικου του Σχολειου μας!
Ηδη εχουν ξεκινησει διαδικασίες απο τις αρμόδιες αρχες και φορεις και αναναμενουμε οδηγιες! Σε πρωτη φαση αυριο θα γινει απολύμανση στα Δημοτικα, στο νηπιαγωγείο και στον παιδικο της Πυλου!
Θα σας παρακαλουσαμε να αντιμετωπισουμε την κατασταση χωρις πανικο καθως στο σχολειο μας λειτουργουσαν ολα τα μετρα για αποφυγή διασποράς!
Μολις εχουμε νεωτερη - επίσημη ανακοινωση θα σας ενημερώσουμε!
Ας δείξουμε ολοι ψυχραιμια και να τηρησουμε τα μέτρα που εφαρμοζονται στις περιπτώσεις επαφης μας με επιβεβαιωμενο κρουσμα!

Ο χρήστης 
Dimitris Gaitanis
 είναι με το χρήστη 
Αναστάσιος Χρονόπουλος
 και 6 ακόμη.

28 λ. 
Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος σας ενημερώνει ότι μετά την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Πύλου, προέβη στην απολύμανση των χώρων των σχολικών μονάδων των Δημοτικών Σχολείων, του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν καθοριστεί από την οικεία Υπουργική Απόφαση. Για την αναστολή λειτουργίας σχολικής μονάδας, ή τάξης ή τμήματος αρμόδια είναι η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Μεσσηνίας, η οποία σε συνεργασία με την Διευθύντρια Υγείας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Στ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου.
Συνιστούμε ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής.
Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας
Σχολικής Επιτροπής
Δημήτριος Γαϊτάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου