Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ο Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Δημητρης Καφανταρης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η 8η Μαρτίου είναι μία Παγκόσμια Ημέρα, αφιερωμένη στη Γυναίκα , θυμίζοντας σε όλους εμάς τον πολλαπλό ρόλο της , ως μητέρα, σύζυγο, κόρη, αδελφή, φίλη και πάνω από όλα αγωνίστρια στο στίβο της ζωής.
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μας θυμίζει ακόμη, τους διαχρονικούς αγώνες των γυναικών,
στο δικαίωμα συμμετοχής, με ίσους όρους, σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.
Ως Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε. , ως π. Δήμαρχος, θέλω να διαβεβαιώσω ότι στηρίζουμε και προωθούμε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την συμμετοχή των γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή στις τοπικές κοινωνίες, είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής, για όλες τις γυναίκες. Γνωρίζουμε ακόμη ότι απαιτεί δέσμευση προσωπικού χρόνου και πρόσθετο φόρτο εργασίας, για μία γυναίκα αλλά πιστεύουμε ότι η ενασχόληση της με τα κοινά και ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης των τοπικών προβλημάτων, όπως έχει αποδειχθεί, δεν αντιπαρατίθεται σε αυτά των ανδρών άλλα τα συμπληρώνει και πολλές φορές τα ολοκληρώνει.
Αυτό το επιβεβαιώνω!
Με αυτές τις σκέψεις και αναγνωρίζοντας με σεβασμό, το μεγαλείο της προσφοράς των γυναικών, εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις γυναίκες, Χρόνια πολλά με υγεία, ψυχικό σθένος και αστείρευτη δύναμη στην αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων της σύγχρονης εποχής μας.
Σας αξίζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου