Πέμπτη 5 Μαΐου 2011


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
by
ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ on Τετάρτη, 4 Μάιος 2011 στις 4:11 μ.μ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ
Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή του στις 3-5-2011, το κομμάτι από την περίφημη συνέντευξη του επικεφαλής του ΔΝΤ Στρος Καν στο γαλιλκό Canal+, που είχε σκανδαλωδώς αποκρυφθεί κατά τη μετάδοση της γαλλικής εκπομπής, επειδή θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στον Γιωργάκη...

"ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ"
Ιδού τι λέει στο επίμαχο κομμάτι-καταπέλτη ο Στρος Καν:
«Όταν λεω, υπερβάλλοντας, ότι όταν ήρθε το ΔΝΤ στην Ελλάδα κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες, το κλείσαμε σε 15 ημέρες διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους, δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή ο Παπανδρέου με είχε πάρει πολύ νωρίς τηλέφωνο. Με είχε πάρει από το Νοέμβριο - Δεκέμβριο του 2009, λέγοντάς μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Και είναι αλήθεια ότι είχε συνειδητοποιήσει πως είχε ανάγκη από βοήθεια».
Δείτε το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=vIsvVZl16VA&feature=player_embedded

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ο Πρωθυπουργός (που προεκλογικά έλεγε ψέματα στους πολίτες ότι όχι μόνο δεν θα τους πάγωνε τους μισθούς -όπως έλεγε ο Καραμανλής - αλλά θα τους έδινε και αυξήσεις στο ύψος πληθωρισμού και ότι "λεφτά υπάρχουν") για άλλη φορά φαίνεται πως ψευδόταν ενσυνείδητα, καθώς ενώ δημόσια επί 5-6 μήνες έλεγε ρητά και κατηγορηματικά πως δεν θα προσφύγουμε δήθεν στο ΔΝΤ, "υπόγεια" όπως αποκαλύπτει ο Στρος Καν, συζητούσε μαζί του τις λεπτομέρειες της άθλιας προσφυγής, από πολύ νωρίς, από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2009, δηλδή σχεδόν μόλις ένα μήνα από τις Εκλογές του Οκτωβρίου 2009!
Αυτό σημαίνει από την άλλη ότι ο Πρωθυπουργός εξ' αρχής είχε και πλήρη γνώση της κατάστασης της Οικονομίας και δεν πήρε άμεσα μέτρα (!!!) και είχε αποκλείσει πρόωρα, ανεξήγητα και παράλογα κάθε άλλη λύση, ενώ ταυτόχρονα με απανωτές δηλώσεις εξαπατούσε τους Έλληνες, την ώρα που γνώριζαν τα πάντα οι ξένοι! Περιμένοντας να φτάσουμε στην άκρη του γκρεμού για να μας παρουσιασθεί το Μνημόνιο ως "μονόδρομος"!
Και να πως:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΓΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ CANAL+
Ο Γάλλος Δημοσιογράφος, που πήρε την τηλεοπτική συνέντευξη από τον επικεφαλής του ΔΝΤ για το CANAL+ , αποκάλυψε στο περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" (10-3-2011) τι άλλο είχε πει ο Πρωθυπουργός στον Ντομινίκ Στρος-Καν, λίγες μέρες μόλις μετά την εκλογή του τον Οκτώβριο του 2009:
"Μερικές μέρες μετά τη νίκη του ο Έλληνας Πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Ντομινίκ Στρος-Καν και του είπε επί λέξη: «Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα. Νομίζεις πως το ΔΝΤ θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα να μας βοηθήσει;»
Τότε ο Στρος-Καν του είπε πως «θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι η ΕΕ θα σας άφηνε να έρθετε σε μας».
«Μην ανησυχείς για την Ευρώπη», του είπε ο Παπανδρέου. «Εγώ μπορώ να τους πείσω»
Μερικές ημέρες αργότερα ο Παπανδρέου τηλεφώνησε ξανά στον Ντομινίκ Στρος-Καν και του είπε:
«Είχες δίκιο, η ΕΕ δεν με αφήνει να ζητήσω τη βοήθειά σου». "Μετά μεσολάβησαν όλες αυτές οι δραματικές διαβουλεύσεις και τελικά η Ελλάδα κατέληξε στον μηχανισμό στήριξης πολύ καθυστερημένα», μου είπε ο κ. Στρος-Καν"!

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ CANAL+
Αυτά όμως που εξομολογήθηκε ο Γάλλος Δημοσιογράφος και τα οποία πήρε λέξη προς λέξη από τον Στρος-Καν, "κόπηκαν" όλως τυχαίως από το Ντοκιμανταίρ που προβλήθηκε το γαλλικό κανάλι!!! Και μόνο αυτό το μικρό απόσπασμα που έπεξε ο Λάκης Λαζόπουλος ήρθε στο φως!

ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Τότε είχαμε ζητήσει δημόσια την παραίτηση του Πρωθυπουργού για την εξαπάτηση του λαού και για την τρομακτική βλάβη που προκάλεσε στην ελληνική οικονομία, γράφοντας πριν δύο μήνες:

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Ο απίστευτος αυτός ερασιτεχνισμός του Πρωθυπουργού να πει στο ΔΝΤ (ΗΠΑ) και στην Ε.Ε. (Γερμανία-Γαλλία) ότι η Ελλάδα καταρρέει οικονομικά τόσο που χρειάζεται προσφυγή στο ΔΝΤ καθυστερώντας επί πέντε μήνες να την κάνει, αποτέλεσε την αιτία πολέμου και κερδοσκοπίας κατά της Οικονομίας μας, που μέχρι εκείνη την ώρα ούτε βούλιαζε, ούτε φαινόταν ότι βούλιαζε, καθώς είχαν προηγηθεί τα μέτρα ανάσας και ανεβάσματος της αγοράς Παπαθανασίου, τα οποία και εάν συνεχίζονταν με τους ρυθμούς εκείνους και το ΑΕΠ θα φούσκωνε ως προς το Χρέος και το Έλλειμμα θα περιοριζόταν σημαντικά στο τέλος του χρόνου, τόσο που να φαίνεται και διαχειρήσιμο και "φυσιολογικό" στα πλαίσια της διεθνούς κρίσης!

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΑΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ...
Με δυο λόγια, ο Πρωθυπουργός ενημερώνοντας πρόωρα και φιλολογικά τους ξένους ηγέτες, ήταν σαν να ενημέρωνε όλους τους Επενδυτικούς-Κερδοσκοπικούς Οίκους και τις Τράπεζες που κατείχαν Ελληνικά Ομόλογα να τα ξεφορτωθούν μαζικά, ανεβάζοντας το ίδιο μαζικά τα σπρέντς!!! Δηλαδή τα επιτόκια δανεισμού της Ελλάδας σε σύγκριση με εκείνα της Γερμανίας, που χρησιμοποιούνται σαν μέτρο σύγκρισης!

Διότι όταν είναι να ενημερώσεις τους ξένους, υποτίθεται ότι ταυτόχρονα κάνεις και την προσφυγή, για να μη δώσεις χρόνο να κερδοσκοπήσουν σε βάρος σου και να σε βουλιάξουν! Και ο Πρωθυπουργός τους έδωσε έτσι χρόνο 5-6 ολόκληρους μήνες αχαλίνωτης κερδοσκοπίας!!!


"Τ10": ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ
Όμως τι θα έκαναν εκείνοι που δεν είχαν Ελληνικά Ομόλογα, αλλά ήθελαν να κερδοσκοπήσουν;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΚΑΠΟΙΟ "ΑΟΡΑΤΟ" ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ Τ3 ΣΕ Τ10!!!

Άλλαξαν δηλαδή την προθεσμία παράδοσης Ελληνικών Ομολόγων από τις 3 στις 10 ημέρες, ανοίγοντας τις κερκόπορτες σε ολόκληρες βιομηχανίες κερδοσκόπων, που χωρίς να έχουν στα χέρια Ελληνικά Ομόλογα, πουλούσαν αέρα (υπόσχεση πώλησης) σε επενδυτές και έχοντας πια όχι μόνο τρείς, αλλά δέκα ολόκληρες ημέρες στη διάθεσή τους, κατηγορούσαν με επιθετικές εκθέσεις, δημοσιεύματα, δηλώσεις την εικόνα της Ελληνικής Οικονομίας, ανεβάζοντας τα σπρεντς, ρίχνοντας την τιμή των Ελληνικών Ομολόγων, ώστε να τα αγόραζαν φθηνότερα από ό,τι είχαν συμφωνήσει προ 10 ημερών να τα πουλήσουν, αποκομίζοντας αμύθητα κέρδη από τη διαφορά! Αλλά και από την πώληση ασφαλιστηρίων έναντι χρεοκοπίας (CDS) σε κατόχους ομολόγων μας! Ολόκληρα δισεκατομμύρια ευρώ σε κέρδη!


Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ...
Από την άλλη και μετά το πρώτο τηλεφώνημα στο ΔΝΤ, μόλις ένα μήνα από τις Εκλογές της 4 Οκτ 2009, ο Πρωθυπουργός υποδέχεται ξαφνικά στην Αθήνα τον ίδιο τον Γκάρυ Κον της Goldman Sacks, που έφτασε στην Αθήνα με το προσωπικό του αεροπλάνο (!) και μίλησαν για την οικονομία στο ξενοδοχείο "Πεντελικόν" στις 3 Νοεμβρίου 2009!
Λίγο μετά από το ραντεβού εκείνο η Goldman Sacks άρχισε τις πωλήσεις και την επιθετική κερδοσκοπία!
Και το ερώτημα; Ποιός τους άνοιξε την "πόρτα"; Τι τους είπε; Τι μάθανε; Ποιός τους έδωσε αφελώς αξιοποιήσιμες πληροφορίες και δεδομένα; Τί γύρευε αυτή η παγκόσμια αλεπού προσκεκλημένη στο ελληνικό παζάρι; Τους είπε τότε κανείς "εμπιστευτικά" ότι θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ;


ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΔΝΤ ή ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ!!!
Αλλά προκύπτει και ένα ακόμη τεράστιο ηθικό και πολιτικό θέμα για τον ίδιον τον Πρωθυπουργό! Γιατί ποτέ και πουθενά στον κόσμο δεν προαναγγέλεται ούτε υποτίμηση, ούτε προσφυγή στο ΔΝΤ και μάλιστα ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΘΗΑΣΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!
Δηλαδή έμαθαν όλοι οι εταίροι και το ΔΝΤ (ΗΠΑ) ότι καταρρέουμε, χωρίς να καταρρέουμε και αφεθήκαμε να καταρρεύσουμε επί 5-6 μήνες με την πράλογη και ανεξήγητη ολιγοωρία της Κυβέρνησης, από τη στιγμή που τηλεφώνησε στον Στρος-Καν (Οκτ 2009), ως την ώρα που πήρε μέτρα (Μαρτ 2010) και μπήκε στο "μηχανισμό" (Απρ 2010)!!!


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!
Οι ολέθριοι και πρωτάκουστοι αυτοί χειρισμοί, η τραγική αλλαγή του Τ3 σε Τ10, η υπονόμευση με συνεχείς δηλώσεις της διεθνοιύς αξιοπιστίας της χώρας, η τρομακτική τότε εγκατάλειψη όλων των μέτρων αναζοωγόνησης της αγοράς (απόσυρση αυτοκινήτων - αντικατάσταση κλιματιστικών κλπ), των ελεγκτικών και εισπρακτικών μηχασισμών και η εγκληματική καθυστέρηση πέντε ολόκληρων μηνών (4 Οκτωβρίου 2009-3 Μαρτίου 2010) για τη λήψη στοιχειωδών μέτρων, μαζί με τους απαράδεκτους και τριτοκοσμικούς όρους δανεισμού 110 δις ευρώ (80 Ε.Ε.-ΕΚΤ και 30 ΔΝΤ) που έπρεπε να αποπληρωθούνε με υψηλούς τόκους σε παράλογα σύντομο διάστημα με τη χώρα υπό υψηλό έλλεμμα, ασφυκτικό περιορισμό, πληθωριστικό πυρετό και απότομη ύφεση και τεράστιο ήδη Χρέος, σε συνδυασμό με την παράδοση της Εθνικής Ασυλίας της περιουσίας και του πλούτου της Ελλάδας, τη στιγμή που παρά τις ειδοποιήσεις δεν απαιτήθηκαν τα σωτήρια 70 δις ευρώ που μας οφείλει αποδεδειγμένα η Γερμανία από τον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη Γερμανική Κατοχή, κάνουν επιτακτική την ανάγκη της άμεσης παραίτησης του υπεύθυνου Πρωθυπουργού, ο οποίος οφείλει να αναλάβει την πολιτική ευθύνη της τραγικής Εθνικής (οικονομικής και κοινωνικής) Καταστροφής!

Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραμένει ούτε λεπτό πια στο τιμόνι της ηγεσίας της χώρας!
Η βλάβη που προκάλεσε στην Ελλάδα και τους Έλληνες είναι κυκλώπεια!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΔΩ
http://www.facebook.com/notes/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B3%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9/183303941713645

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ
http://www.youtube.com/watch?v=vIsvVZl16VA&feature=player_embedded



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου