Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Στήριγμα του πολίτη η « Soufra-calm »

Στήριγμα του πολίτη η « Soufra-calm »
Λαέρτης ο Πύλιος
« Το χιούμορ είναι το όπλο των άοπλων ανθρώπων. Βοηθάει τους ανθρώπους που καταπιέζονται να χαμογελούν με την κατάσταση που τους κάνει να υποφέρουν.» Σιμόν Βίζενταλ, 1908-2005,
O τρόμος και η αγωνία διακατέχουν καθημερινά τον ελληνικό λαό, εξ αιτίας των σκληρών μέτρων που αντιδημοκρατικά επιβάλλονται. Ο δήμαρχος αφουγκράστηκε την αγωνία των συμπολιτών του και αφού ανέλυσε τα γεγονότα και τα σύνθεσε με συγκινητική κομματική ευαισθησία, φανέρωσε πως διατηρεί ακόμα αφενός το ανθρώπινο πρόσωπό του και αφετέρου ακολουθεί το κομματικό μοτοδόλωμα: "πρώτα ο πολίτης". Πράγματι σε εκτενές άρθρο του: “Στήριγμα του πολίτη η αυτοδιοίκηση” προς μια εκ των τοπικών εφημερίδων [1], αλλά απευθυνόμενος και στους πολίτες που ενημερώνονται ηλεκτρονικά, μέσα από τα Blogs, πλασάροντας την ντουμπλέ φας φάτσα του σε πάμπολλες στάσεις [2], παρουσίασε το πολιτικό του συμπέρασμα : «ο δήμος είναι η μοναδική στήριξη για τον πολίτη».
Όπως ισχυρίζεται στο άρθρο του «Στη λαίλαπα της κρίσης ο πολίτης ψάχνει ένα στήριγμα, καθώς όχι μόνο υποφέρει από πραγματική οικονομική ασφυξία μαζί με την οικογένειά του, αλλά ταυτόχρονα στερείται όλο και περισσότερο τις υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης και των κοινωνικών δομών του κράτους, λόγω περιστολής των δαπανών.…… οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν μπορούν να κάνουν θεία θαύματα. Ούτε με πέντε ψωμιά και δύο ψάρια μπορούν να ταΐσουν πέντε χιλιάδες ανθρώπους που πεινάνε, ούτε να αναστηλώσουν στα πόδια τους ολόκληρες οικογένειες που πάσχουν από οικονομική παραλυσία».
Ως κομματικό θαύμα ελέχθη ότι «συνέλαβε» με την χάρη του αρχηγικού πνεύματος στη ΔΕΘ το φωτεινό του όραμα, το οποίο οφείλουν οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι, μετά την επιστροφή του από την συμπρωτεύουσα να στέκονται δίπλα στον πολίτη την δύσκολη τούτη ώρα και με οδηγό το όραμα του, το οποίο αντισταθμίζει, τα πέντε καρβέλια και τα δυο ψάρια που τάισαν πέντε χιλιάδες κόσμο, να ανακουφίσει τους πολίτες, βάση συγκεκριμένου προγράμματος που βασίστηκε στο όραμα και στις τεράστιες «γυμνασιακές του γνώσεις» και εκπονήθηκε από το ξακουστό «κόκκοσαΐνι» του ανθυποκλητήρα (το έχουν δάφνοστεφανωμένο και περιφερόμενο με το σακίδιο των μπουρδογνώσεων να προπαγανδίζει το «διαβιβαστικό» πολιτικό ψέμα).
Το πολυσυζητημένο πρόγραμμα ως μοναδική λύση για την στήριξη του πολίτη από το δήμο έγκειται στο να κάνει δωρεάν χορήγηση της καταπραϋντικής πρωκτικής κρέμας Soufra-calm, προς ανακούφιση κάθε πονεμένου που υποφέρει από
πραγματική οικονομική ασφυξία μαζί με την οικογένειά του. Πρόκειται για ευρέως γνωστό φάρμακο με μαλακτικές και λιπαντικές ιδιότητες, ιδιαίτερα διαδεδομένο στους κύκλους της ναρκισσιστικής showbiz.
Η χορήγηση θα δίνεται σε χαμηλόμισθους και συνταξιούχους ανεξαρτήτως ασφαλιστικού ταμείου με μηδενική συμμετοχή με την προϋπόθεση ότι τον ψήφησαν και θα τον ξαναψηφίσουν, ενώ δεν θα χρειάζεται πλέον συνταγογράφηση για την απόκτησή του. Η εκστρατεία του Δήμου συμπληρώνεται από 6 (Κ.Μ.Π.Π.Α) [3] Κινητές Μονάδες Πρωκτικής Προετοιμασίας και Αποκατάστασης σε ειδικά διαμορφωμένα βαν, τα οποία θα τοποθετηθούν αρχικά στις έδρες των πρώην καποδιστριακών δήμων, όπου θα παραμείνουν για 2 εβδομάδες και έπειτα θα συνεχίσουν την περιοδεία στον υπόλοιπο δήμο.
Ο δήμαρχος καλεί όλους τους πολίτες να δηλώσουν ότι θα τον ψηφίζουν και θα τον χειροκροτούν, ώστε να έχουν μια σύντομη ενημερωτική επίσκεψη, όπου θα παρουσιάζεται η ορθή χρήση και τοποθέτηση του Soufra-calm αλλά και για να λάβουν το ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν από την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων που ήλθαν και θα ξανάλθουν για την όσο το δυνατόν ανώδυνη "απορρόφησή¨ τους. Κλείνοντας το άρθρο του ο δήμαρχος συμπεραίνει ότι « η κοινωνία βιώνει σήμερα μία εικόνα μέσα στην οποία τα πάντα γύρω δείχνουν να γκρεμίζονται. Ο δήμος και οι εκλεγμένοι αυτό-διοικητικοί μπορούν να προσφέρουν το στήριγμα που αναφέραμε πριν. Αρκεί να υπάρχει βούληση, όραμα, ικανότητες και ο πολίτης να εμπιστευτεί και να στηρίξει τις προσπάθειες των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης» και να λαμβάνει την δωρεάν χορήγηση( εφόσον τον ψηφίζει και χειροκροτεί το δήμαρχο) της καταπραϋντικής πρωκτικής κρέμας Soufra-calm προς ανακούφιση κάθε πονεμένου κομματικού πρωκτού.
ΥΓ1: Ο δήμαρχος το δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει έργα, γιατί η κρίση κτύπησε και το δήμο και ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Είναι φανερό συνδημότη ότι πχ θα φας στη μάπα την μπόχα των υπονόμων της Πύλου και της Κορώνης [4], ότι πχ θα σπας το αυτοκίνητο σου από του Μύτηκα έως την πλατεία των τριών Ναυάρχων όταν έρχεσαι ή εξέρχεσαι από την Πύλο [5] και ότι τόσα άλλα προβλήματα που χρειάζονται ολόκληρες σελίδες για να απαριθμήσεις θα παραμείνουν άλυτα. Επομένως μην ντρεπόσαστε, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε περισσότερες επιστημονικές πληροφορίες , αρκεί να απευθύνεστε στα κατά τόπους φαρμακεία, τα οποία βοηθούν την προσπάθεια του δημάρχου να ανακουφίσει τους πολίτες, εφόσον τον ψηφήσουν και τον χειροκροτήσουν, με την καταπραϋντική πρωκτική κρέμας Soufra-calm.
ΥΓ2: Δήμαρχε, τέλος στη πλάκα και στη προσωπική σου προβολή την οποία πραγματοποιείς εις βάρος του δήμου, άσε τα φρου-φρου, τα ναρκισσιστικά αρώματα, τις τσάρκες, τα σκύλοζεμπέκικα [6] , ξεφορτώσου τους λεγόμενους συμβουλάτορες σου και κάλεσε αφενός επιστήμονες από τον δήμο που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα τις υπηρεσίες τους για το καλό του τόπου και αφετέρου κόψε τις αντιμισθίες, τις αποζημιώσεις, τα έξοδα κίνησης των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και τις περιττές δαπάνες. Πάνω από όλα μιμηθείτε το δήμαρχο και τους συμβούλους του ακριτικού δήμου ΓΑΥΔΟΥ: όπου ο δήμαρχος τους θερινούς μήνες βρίσκεται επί δέκα ώρες την ημέρα στο τιμόνι του μοναδικού λεωφορείου του νησιού, προκειμένου να μεταφέρει τους επισκέπτες και το χειμώνα κάνει κάπου-κάπου και τον οδηγό απορριμματοφόρου! Ένας αντιδήμαρχος που εργάζεται ως εργάτης στα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου του νησιού και όχι
μόνο! Μία πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που εκτελεί χρέη γραμματέα του δήμου! Και ένα δημοτικό συμβούλιο που μαζί με τους κατοίκους αναλαμβάνει χρέη εργάτη καθαριότητας προκειμένου να μην γεμίσει σκουπίδια το νησί! Αυτή είναι εικόνα του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Γαύδου που δίνει μαθήματα ικανότητας και αποτελεσματικότητας με ελάχιστα χρήματα [7].
Πηγές:
[1] Ελευθερία 27 -9-2011, www.eleftheriaonline -www.inews.gr/Ksipnistere.htm: “Στήριγμα στον πολίτη η Αυτοδιοίκηση”
[2] - www.palo.gr: “Στήριγμα στον πολίτη η Αυτοδιοίκηση”
[3] utidanos.blogspot.com [4] www.arxaiaithomi.gr dipanoskaltsis.blogspot.com karmirisgeorgios.blogspot.com Η Πύλος αργοπεθαίνει μέσα στη μπόχα την Πύλο : Κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία [5] www.arxaiaithomi- dipanoskaltsis.blogspot.com -karmirisgeorgios.blogspot.com Προς τον σημερινό δήμαρχο Πύλου- Νέστορος αλλά και στο προηγούμενο [6] www.arxaiaithomi- dipanoskaltsis.blogspot.com -stoxasmospolitikh.blogspot.com To Ζεϊμπέκικο του ζααμπίτ Δημάρχου!
[7] http://www.aftodioikisi.gr/, Για άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις «Καλλικρατικών» δήμων (Κάσος) και (Χάλκη) 24/8/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου