Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής των Περιφερειακών Ιατρείων Πεταλιδίου και Μεθώνης 08/05/2014
iatreioΜέ­σα στο Μά­ι­ο ξε­κι­νούν οι ερ­γα­σί­ες κα­τα­σκευ­ής των Πε­ρι­φε­ρεια­κών Ι­α­τρεί­ων Πε­τα­λι­δί­ου και Με­θώ­νης συ­νο­λι­κού προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 577.000 € και α­κο­λου­θούν τον Ι­ού­νιο η έ­ναρ­ξη των ερ­γα­σι­ών για ΠΙ Βλα­χό­που­λου προυπ. 260.000 € και της α­να­δι­αρ­ρύθ­μι­σης του ι­σο­γεί­ου του Γ.Ν.-Κ.Υ. Κυ­πα­ρισ­σί­ας προ­ϋπ. 1.250.000 €.
Αυ­τές εί­ναι οι νε­ό­τε­ρες ε­ξε­λί­ξεις α­φού εκ­δι­κά­στη­καν οι προ­σφυ­γές α­πό την Ε­πι­τρο­πή του άρ­θρου 68  που εί­χαν υ­πο­βλη­θεί α­πό τις ε­ται­ρί­ες που συμ­με­τεί­χαν στους αν­τί­στοι­χους δι­α­γω­νι­σμούς. Και τα τέσ­σε­ρα α­νω­τέ­ρω έρ­γα έ­χουν εν­τα­χθεί στο ΠΕΠ Πε­λο­πον­νή­σου και α­να­μέ­νε­ται μέ­χρι το τέ­λος του 2014 να έ­χουν ο­λο­κλη­ρω­θεί.
Ο Δι­οι­κη­τής του Γε­νι­κού Νο­σο­κο­μεί­ου Μεσ­ση­νί­ας κ.Γε­ώρ­γιος Μπέ­ζος με α­φορ­μή την πα­ρα­πά­νω ε­ξέ­λι­ξη ση­μεί­ω­σε:
«Ύ­στε­ρα α­πό αρ­κε­τό και­ρό, λό­γω δι­οι­κη­τι­κών δι­α­δι­κα­στι­κών κω­λυ­μά­των που έ­πρε­πε να ο­λο­κλη­ρω­θούν, ση­μαν­τι­κές πα­ρεμ­βά­σεις που έ­χου­με σχε­διά­σει σε δο­μές της Α­’θ­μιας φρον­τί­δας υ­γεί­ας παίρ­νουν σάρ­κα και ο­στά.
Τις α­μέ­σως ε­πό­με­νες ε­βδο­μά­δες ξε­κι­νούν οι ερ­γα­σί­ες για την υ­λο­ποί­η­ση και των τεσ­σά­ρων (4) βα­σι­κών έρ­γων:
1. Κα­τα­σκευ­ή Π.Ι. Πε­τα­λι­δί­ου-Δή­μου Μεσ­σή­νης, Π/Υ 307.000 €
2. Κα­τα­σκευ­ή Π.Ι.Με­θώ­νης-Δή­μου Πύ­λου Νέ­στω­ρος, Π.Υ 270.000 €
3. Κα­τα­σκευ­ή Π.Ι. Βλα­χό­που­λου Δή­μου Πύ­λου Νέ­στω­ρος, Π/Υ 260.000 €
4. Α­να­δι­αρ­ρύθ­μι­ση ι­σο­γεί­ου των ε­ξω­τε­ρι­κών ι­α­τρεί­ων-Δι­οί­κη­σης του Γ.Ν.-Κ.Υ.Κυ­πα­ρισ­σί­ας, Π/Υ 1.250.000 €
Θέ­λω να ευ­χα­ρι­στή­σω θερ­μά τον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου κα­θώς και τους Δη­μάρ­χους Πύ­λου, Μεσ­σή­νης και Τρι­φυλ­λί­ας για την ά­ψο­γη συ­νερ­γα­σί­α που εί­χα­με ό­λο το προ­η­γού­με­νο δι­ά­στη­μα, προ­κει­μέ­νου να ω­ρι­μά­σουν, να εν­τα­χθούν και να εί­μα­στε έ­τοι­μοι σή­με­ρα για την υ­λο­ποί­η­ση των πα­ρα­πά­νω έρ­γων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου