Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ.


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ.
Αγαπητέ-ή φίλε-ή Μεσσήνιε, οι αλήθεια ,η ηθική και οι ξεκάθαρες κουβέντες πάντα ήταν στόχος στη ζωή μου, γιατί  για μένα ηθική σημαίνει πράξη.
    Με αίσθημα ευθύνης κοινοποιώ την συμμετοχή μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό <<ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ >> με υποψήφιο περιφερειάρχη τον ΓΙΑΝΝΗ  ΜΑΝΩΛΗ.
   Με αίσθημα ευθύνης , υπευθυνότητα, πίστη στον κοινό αγώνα , η αγωνία μου και η αγάπη για την Μεσσηνία και την Πελοπόννησο με οδήγησαν να πάρω αυτή την απόφαση. Είμαι πρόθυμος να εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις τις γνώσεις μου, ώστε να συνεισφέρω στην επίτευξη του συλλογικού οράματος για ουσιαστική περιφερειακή ανάπτυξη και να βρει η περιοχή μας τον αληθινό της ιστορικό δρόμο , ένας τόπος που του έχουν κλέψει και το όνομα και την Αιμιλία Ρομάνα στην Ιταλία την αποκαλούν ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.  Η τοπική κοινωνία μας χρειάζεται μια  άλλης μορφής πολιτική μορφωτική ΑΛΛΑΓΗ. Μια αυθεντική πολιτική περιφερειακή ανανέωση. ΟΙ Ανακυκλώσεις του παλιού με παλαιοκομματικές παρεμβάσεις, οι εκλεκτοί της μεταπολιτευτικής παρακμής ,δεν μπορούν να οδηγήσουν την Μεσσηνία την Πελοπόννησο στο δρόμο της ανάπτυξης. Ο επαγγελματισμός στην πολιτική αποτρέπει την έννοια της πολιτικής σαν ανώτερη τέχνη. Η κοινωνία μας πρέπει να απαγκιστρωθεί από τον παλαιοκομματισμό και τις κομματικές νοοτροπίες πρέπει να ψάξει και να χαράξει το μέλλων των παιδιών της σε ικανούς, ηθικούς και πατριώτες Έλληνες. 
 Σήμερα η χώρα μας εξαφανίζεται σε μια τραγωδία πρωτόγνωρη που δεν είχε γνωρίσει ούτε στη διάρκεια της κατοχής. Ο καθένας μας ας αναλάβει την δέουσα πρωτοβουλία για να διώξει από την καταρρέουσα Ελλάδα τους εξωγήινους στο χώρο της πολιτικής. 
  Ο τόπος μας έχει κουραστεί από αυτό το κακιστοκρατικό  θέατρο  ,κατανεμημένο σε ρόλους εικονικής συμπολίτευσης και εικονικής αντιπολίτευσης.
  Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς του χθες γιατί οι χθεσινοί μας οδήγησαν στην πτώχευση, γιατί κανένας τόπος δεν πάει μπροστά χωρίς μνήμη. Στην περιοχή μας αυτό που ονομάσθηκε εκσυγχρονισμός προκάλεσε την <<ανάπτυξη της υπανάπτυξης>>
Ερημοποίησε, υποβάθμισε παρά αναβάθμισε και ανέπτυξε την ύπαιθρο. Ανάμεσα στο κέντρο και την περιφέρεια δεν υπήρξε ισορροπία αλλά σχέσεις κυριαρχίας του κέντρου με την συρρίκνωση και την εξαφάνιση των περιφερειών. Σε όλες τις χώρες η εθνική τους οικονομία βασίζεται στην ανάπτυξη των περιφερειών εδώ όμως περιορίζεται μόνο στο σύστημα Αθήνα και στο σύστημα αποκεντρωμένη Ελλάδα. Ποτέ η ύπαιθρος δεν γνώρισε αυτό το βαθμό ανθρώπινης, παραγωγικής  ερημοποίησης και εγκατάλειψης. Έτσι ονομάζω την ύπαιθρο μια ακατοίκητη χώρα . Στην Ελλάδα οι περιφέρειες έχασαν το όνομα τους 
  Τα περιθώρια στενεύουν. Τα νέα μνημόνια είναι προ των πυλών. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ υπόσχεται και βασικό της στόχο έχει την περιφερειακή ανάπτυξη και την περιφερειακή δημοκρατία. 
          ΚΑΡΜΙΡΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ  (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου