Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρώην αντιδήμαρχο Ηλία Κανάκη για το πράσινο ταμείο ανάπτυξης και την διαχείρισή του από την διοίκηση Καρβέλα

 You are currently viewing Δήμος Πύλου Νέστορος: Το ξωκλήσι που θα κοστίσει.. 320 χιλιάδες ευρώ

Δήμος Πύλου Νέστορος: Το ξωκλήσι που θα κοστίσει.. 320 χιλιάδες ευρώ

  • Post author:Απο 
  • Post category:
  • Post com

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρώην αντιδήμαρχο Ηλία Κανάκη για το πράσινο ταμείο ανάπτυξης και την διαχείρισή του από την διοίκηση Καρβέλα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η παραίτηση του κ. Ηλία Κανάκη, από την παράταξή που μαζί με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Καρβέλα είχαν κερδίσει της εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

Μια συνεργασία που είχε ευοδωθεί λίγο μετά την πρώτη εκλογή Καρβέλα, σε ένα αυτοδιοικητικό πάντρεμα που σίγουρα για αρκετό καιρό ήταν επιτυχημένο.

Μετά την προ ολίγων ημερών παραίτηση του Ηλία Κανάκη και την δημοσιοποίηση της επιστολής ανεξαρτητοποίησης του, στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πύλου Νέστορος, μια πολύ σοβαρή καταγγελία, βλέπει το φως της δημοσιότητας από τα social media του πρώην αντιδημάρχου.

Η αναφορά έχει να κάνει, με την έλλειψη οράματος αλλά και με αιχμές ως προς την μελέτη, συγκεκριμένου έργου που ήταν το μόνο που έκανε πρόταση να ενταχθεί στο πράσινο ταμείο, όπως σημειώνει ο κύριος Κανάκης.

Πρόκειται για το έργο ανάπλασης στο ξωκλήσι της Σωτήρος, στην Μεταμόρφωση (Σκάρμιγκας), το ύψος της οποίας θα φτάσει όπως τονίζει ο κύριος Κανάκης τα 320.000 χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα η αιχμηρή δημοσίευση, τελειώνει με τη φράση “Παπάδες+ δήμαρχος = Μπίζνα”

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Η πορεία των μεγάλων επενδύσεων στο δήμο πυλου Νέστορος σταματά στο ξωκλήσι της Σωτήρος στην μεταμόρφωση ,είναι η μόνη μελέτη και το μόνο έργο που έγινε πρόταση στο πράσινο ταμείο , //ανάπλαση εξωτερικού χώρου για να τηγανίζουν μπακαλιάρο στης 6 Αυγούστου της Σωτήρος με σάλτσα από χοντροκατσαρη….// αξίας 320,000€ .Την συγκεκριμένη μελέτη την είχε δημιουργήσει η καφανταρεια διοίκηση ….και η σημερινή διοίκηση μην έχοντας άλλη μελέτη και όραμα ήταν η μοναδική πρόταση που κατέβασε στο πράσινο ταμείο .Όταν στην εκλογική διαδικασία εμπλέκονται δεσποτάδες ,παπάδες ,προτρέποντας τους πιστούς να στηρίξουν συγκεκριμένους υποψήφιους τότε καταλαβαίνουμε την εξίσωση ….παπάδες +δημαρχος=μπιζνα .Όταν ενα αναπτυξιακό έργο δεν το χαίρονται η πολίτες στην καθημερινότητα τους τότε παύει να είναι έργο είναι συναλλαγή .Η ανάπτυξη … στον δήμο πυλου Νέστορος περνά μέσα από τα μοναστήρια και τα ξωκλήσια ,καλώς μας ήρθε η ανάπτυξη….Καλημέρα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου