Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ο Τατούλης ξεπλήρωσε και το «γραμμάτιο» που ακούει στο όνομα Μπουλούκος.
July 19, 2011 ·

Το έβαλε πείσμα ο Τατούλης και το πέτυχε. Ξεπλήρωσε και το άλλο γραμμάτιο που ακούει στο όνομα Γιώργος Μπουλούκος. Ο Μεσσήνιος Δικηγόρος είναι από σήμερα ο πρώτος Συμπαραστάτης του πολίτη και της Επιχείρησης στην πρώτη αιρετή Περιφέρειας Πελοποννήσου και αναλαμβάνει την θέση που του είχαν τάξει. Μετά από τέσσερεις αποτυχημένες προσπάθειες ήρθε και πάλι στο Περιφερειακό Συμβούλιο και δόθηκε τελικά το ποσοστό που έπρεπε για να εκλεγεί. Αυτό ίσως να αποτελεί και μια προσωπική νίκη του Πέτρου Τατούλη που επέμενε στη υποψηφιότητα Μπουλούκου.
Η οικογενειοκρατία και το τάξιμο καλά κρατεί και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα δεσμά με το παρελθόν δεν κόβονται εύκολα.
Άντε Γιώργο καλορίζικος… Θα έχουμε να τα λέμε…!!!!
Το δελτίο τύπου της περιφέρειας αναφέρει
Με πλειοψηφία μεγαλύτερη των 2/3 του συνόλου των παρόντων περιφερειακών συμβούλων εκλέχθηκε στη 14η συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου ο δικηγόρος Γιώργος Μπουλούκος με ψήφους 35 υπέρ και 12 κατά.
Απόντες από την ψηφοφορία ήταν ένας σύμβουλος της πλειοψηφίας ο κος Κονοπισόπουλος, δύο σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας οι κ.κ. Ταγαράς και Παναγιωτόπουλος και ένας της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο κος Γόντικας
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου