Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

1 -ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΟΡΙΔΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 10032012..mpg

ΤΙ … ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΜΑΤ(Ρ)Α

Τα αποτελέσματα της επίσκεψης Σαμαρά-Βορίδη στη Μεσσηνία…

19:36 10/03
Πολύ λίγος κόσμος, τόσο λίγος που ο Αντώνης Σαμαράς «τα πήρε στο κρανίο» με τους τοπικούς διοργανωτές και όχι μόνο και γι’ αυτό … αναγκάστηκε να μην κατεβεί ούτε και στο Δημαρχείο, μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση από χθες, κατηφή πρόσωπα στα τοπικά στελέχη μετά την … κατσάδα Σαμαρά (για την αποτυχία της εκδήλωσης), ταλαιπωρία στην Βόρεια πλευρά της Καλαμάτας με τον κόσμο λίγο πιο κάτω από την εκδήλωση των «εγκαινίων» να διαμαρτύρεται για το κομφούζιο(λειτουργούσε σήμερα λίγα μέτρα πιο κάτω και η Λαϊκή Αγορά, δίπλα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, που σφύζει κάθε Σάββατο) και μια μικροεκδήλωση διαμαρτυρίας που ανεκόπη από την Αστυνομία.

Από εχθές το βράδυ η ευρύτερη περιοχή της εκδήλωσης ήταν υπό την στενή αστυνομική παρακολούθηση της αστυνομίας (ανδρών και περιπολικών), που ήλεγχαν την προσέγγιση και την επέτρεπαν μόνο σε κατοίκους της περιοχής.  

Σημειωτέον, η τοπική ιδιομορφία της περιοχής είναι τέτοια, μόνο μια οδός προσέγγισης, που καθιστά την φύλαξη εύκολη.

Γενικά, πάντως, μπορούμε να μιλήσουμε για «Happy end» όσον αφορά το γεγονός ότι αποφεύχθηκαν τα … χειρότερα, εκείνα που οι φήμες ή η προβοκάτσια (κατά ΣΥΡΙΖΑ) ήθελαν να δημιουργούνται επεισόδια σε βάρος του Προέδρου της Ν.Δ..
Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε το ίδιο και για ό,τι αφορά στην επιτυχία της εκδήλωσης και το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Πολύ κάτω του αναμενομένου, παρά τα χιλιάδες προσκλητικά τηλέφωνα των προηγούμενων ημερών, από το κόμμα, τους βουλευτές και την τοπική… 


ΟΙ «ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ»

Τον περισσότερο θαυμασμό και ευγνωμοσύνη, όχι μόνο στον Αντώνη Σαμαρά (αυτό εξηγείται!), αλλά και τον Μάκη Βορίδη (και αυτό εξηγείται με λίγο περισσότερη … σκέψη! Βοήθεια: Ψάξτε την πολιτικο-ιδεολογική συγγένεια!), με επαναλαμβανόμενα και δύναμη φωνής «ευχαριστώ», εξέπεμψε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκα.

Δεν μπορούν οι Καλαματιανοί να … φανταστούν, τι μπορεί να κάνει ο Δήμαρχος τους, για να είναι Δήμαρχος και να τους … σώζει! Και ποιος του είπε να φωνάζει τόσο έντονα – δυνατά και επαναλαμβανόμενα «ευχαριστώ»! Νομίζει ότι ο κ. Σαμαράς δεν … ακούει! Ή για να το … καταλάβει καλά! Πάντως, και το «ευχαριστώ», είναι απορίας άξιο! Μιλούσε ως Π. Νίκας ή επ’ ονόματι όλων των Καλαματιανών;! Αααα! Του 54%! Που ανήκει και στον Αντώνη Σαμαρά!

Μετά τον Δήμαρχο Καλαμάτας έρχονται τοπικά κανάλια! Τι μεγαλειώδης συγκέντρωση, τι παλμός, τι συγκίνηση Σαμαρά… Δίνουν ακόμα … διαφημίσεις κρατικές; Ή μήπως επειδή έρχονται εκλογές;! «Παιδιά» θα πάρετε… ό,τι πήρατε και στις προηγούμενες εκλογές!


Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ «ΠΗΔΗΞΕ» ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ Ν.Δ., ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ... ΕΣΠΡΩΞΑΝ

Ο Υπουργός Υποδομών επανέλαβε στην συνέντευξη του, βοηθούμενος και από τοπικά μέσα και ερωτήσεις, όσα πριν από λίγο είχε πει στην εκδήλωση των εγκαινίων.

Πάντως, σε μία ερώτηση «μιας και μιλάμε για γέφυρα σήμερα, ποια γέφυρα … ενώνει ΛΑΟΣ και ΝΔ για να την περάσετε και να βρεθείτε … απέναντι», δεν απάντησε. Ενώ στην επίμονη συνέχεια, γιατί έφυγε από τον ΛΑΟ, είπε ότι δεν έφυγε τον διέγραψαν. Άρα δεν πήγε από τη … γέφυρα, αλλά πήδηξε και αρπάχτηκε και σκαρφάλωσε από την … κουπαστή. Και αυτό (η διαγραφή) κύριε Βορίδη δικαιολογεί το … σάλτο στο … παράλληλο κατάστρωμα; Και εάν ναι, πως γίνεται μέσα σε λίγες ώρες να αλλάζεις και καπετάνιο και πεποιθήσεις; Ή τα πράγματα είναι ποιο απλά: Ανεβοκατεβαίνεις ένα όροφο και νάσαι!...

1 σχόλιο:

  1. Ο δημαρχος ευχριστησε τον κ Μπομπολα για το " εργο " αλλα ξεχασε να πει
    Οτι οι ιδιοκτητες των απαλοτριοθεντων κτηματων της περιοχης δεν εχουν απζημιωθει ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή